Wilma Elles'ten Kerem Göğüş'e tokat gibi cevap: Hiç nafaka ödemedi, çocuklara kıyafet bile almadı

Kerem Göğüş, çocuklarının annesi Wilma Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu ileri sürerek, ödediği 1.500 Euro'luk nafakanın kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu. Elles, "Kerem hiçbir zaman nafaka ödemedi. Çocuklarına bir kıyafet bile almadı" diyerek Göğüş'ün bu iddiasını yalanla

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Ünlü Alman oyuncu Wilma Elles, geçtiğimiz yıllarda Melih Şah Çelik ile evlendi, üçüncü kez anne oldu. İşadamı Kerem Göğüş'ten iki çocuğu olan Wilma Elles, şu sıralar nafaka krizi yaşıyor.

Kerem Göğüş, Wilma Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğu gerekçesiyle ödediği bin 500 Euro'luk nafakanın kaldırılması ya da aksi halde 4 bin TL'ye indirilmesi için mahkemeye başvurdu.

Kerem Göğüş, nafakanın Euro bazında ödendiğini ancak çocuklarının İstanbul'da yaşadığını ve harcamalarının Türk Lirası olmasının göz önünde bulundurarak karar verilmesini talep etti.

Elles, sosyal medyadan cevap verdi ve Göğüş'ün hiçbir zaman nafaka ödemediğini kaydetti. 

Elles, "Kerem Göğüş hiçbir zaman bir kuruş nafaka ödemedi. Onun bir ödeme alışkanlığı yok. İcra listesinde 245 TL elektrik borcu bile yazıyor. Para kazanıyor ama çocuklarına bir tane kıyafet bile yıllarca almadı" dedi.

NE OLMUŞTU?

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisiyle adını duyuran Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, ünlü işadamı Kerem Göğüş ile uzun bir süre aşk yaşadı. Çift, 2015 yılından ikiz bebeklerinin kucaklarına aldı. Yollarını ayırma kararı alan ikili arasında sular durulmuyor.

MAHKEMEYE BAŞVURDU

İşadamı Kerem Göğüş, çocuklarının annesi Wilma Elles'İn maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu ileri sürerek nafaka için ödediği nafakanın kaldırılması için mahkemeye başvurdu.

KAÇIRILAN ÇOCUKLARINI YURT DIŞINDA ARADI

İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan Kerem Göğüş dilekçesinde, 2020 yılına kadar Wilma Elles'in kira masraflarını karşıladığını fakat Elles'in çocukları yurt dışına kaçırdığını söyledi.

Çocuklarına ulaşabilmek için yurt dışına defalarca gittiğini ileri süren Göğüş, Elles'in açtığı dava neticesinde o dönem kaçırılan çocukları için bin 500 Euro nafaka ödemeye başladığını dilekçesinde belirtti.

NAFAKANIN KALDIRILMASINI İSTEDİ

İşadamı, çocuklarının annesi Elles'in nafaka davası İstinaf aşamasında iken icra takibi başlatarak kendisini zor duruma düşürdüğünü ve bu davranışın kötü niyetli olduğunu dilekçesinde vurguladı.

Çocukları için ödediği miktarın çok fazla olduğunu, Wİlma Elles'in maddi durumunun daha iyi olduğunu ileri süren Göğüş nafakanın tamamen kaldırılmasını aksi halde 4 bin TL'ye inmesini talep etti.

HARCAMALAR TÜRK LİRASI

İşadamı, nafakanın Euro bazında ödediğini ancak çocuklarının İstanbul'da yaşadığını ve harcamalarının Türk Lirası olmasının göz önünde bulundurarak karar verilmesini talep etti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol