Bankacı Bahar'ın hayatını karartan demir parçası
Bir bankanın üst düzey yöneticisi olan Bahar Karakurum Özkan, 5 yıl önce bir kafede otururken 27. kattaki vinçten kopan 15 kilogramlık demir parçasının kafasına düşmesi sonucu hayatının kabusa dönüştü
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Bankada üst düzey yönetici olarak çalışan Özkan, kazadan sonra 4 gün komada kaldı ve 6 kez ameliyat edildi. Ağır bedensel ağrılar yaşayan Özkan uzun süre yürüyemedi ve sağ elini ve kolunu kullanamaz hale geldi. Vücudunda çöküntüler meydana gelen Özkan'da yüzde 71 vücut engeli oluştu.
Kazayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özkan'ın vücudundaki kırıkların yaşam fonksiyonuna etkisinin ağır 4 seviyesinde olduğunu ve kemiklerdeki kırıklardan kaynaklı vücuttaki toplam fonksiyon kaybının ise yüzde 71 oranında kalıcı vücut engelinin bulunduğunu tespit etti.
Dava Dilekçesi:
Özkan'ın avukatları tarafından hazırlanan dava dilekçesinde, vincin hatalı kullanıldığı ve önemli arızalarının olduğu belirtildi. Dilekçede ayrıca, binanın yöneticileri ve sakinlerinin kazadan sonra Özkan'ı arayıp geçmiş olsun dileklerini bile iletmediği ifade edildi.
Kazada sağ el ve omzunu kullanamayan Özkan'ın 2 ağır ameliyat daha geçireceğini belirten avukatları, müvekkillerinin hayatının sonuna kadar birilerine muhtaç olacağını ve maddi ve manevi büyük kayıplar yaşadığını savundu. Dilekçede, davalılardan 3 milyon 750 bin lira manevi tazminat ve 185 bin lira maddi tazminat talep edildi.
Euro rekor kırdı, dolar 31 liraya
En fazla kur riski özel sektörün: 93.6 milyar dolar
Özel bankalar ticaride atağa kalktı: Faizler 5 puan düştü
İşte her gün rekor kıran borsayı düşüren haber
BofA'dan 2 Türk bankasına düşük not
Limak Doğu Anadolu Çimento'ya 4.4 kat talep
Borsa İstanbul'da neler oluyor?
Dövizden kazanılan gelire yüzde 40 vergi
Şok ayrıntı: Üst yönetime yapılan ödemeler şaşırttı




YORUMLAR
Yorum Yap