Motorinden sonra benzine de mini indirim
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, bazı ülkelerin ham petrole yaptığı indirimlerin tüketiciye yansıtılmasını istedi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Bu çerçevede benzine 1 ile 1,5 TL düzeyinde indirim gelecek.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), rafinerilere yazı göndererek bazı ülkelerin ham petrole yaptığı indirimlerin tüketiciye yansıtılmasını istedi.
EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Benzin ve motorin fiyatları serbest piyasada oluşuyor. Kurallar ve formül belli.
EPDK olarak hem rafineri-dağıtıcı ve bayii gibi piyasa oyuncularının uygulamalarını hem de fiyat hareketlerini sıkı şekilde takip ediyoruz.
Özellikle bazı ülkelerden ithal edilen ham petrol ve işlenmiş ürünler rafineriler için önemli bir kar avantajina sebep oldu.
Bunun tüketicilere de yansıtılması gerekiyor. Rafinerilerin gerekli adımı hızla atmasını ve marj oranını gönderdiğimiz yazı doğrultusunda güncellemesini bekliyoruz.
Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır." ifadelerini kullandı.
Yıldız Holding'de üst düzey atama
Tema İstanbul 2'de yaşam başladı: Hemen teslim daireler
KONUTDER anketine göre konut satışlarında ve üretiminde düşüş devam edecek
Motorine mini indirim geliyor
Dev projenin maliyeti 5 kat arttı
Koç Holding açıkladı: Tat Gıda'da işlem tamam
1 Nisan vergi şakalarına hazır olun: İşte masadaki vergiler
Aydın'da köylüler Zorlu'ya karşı: Zorlu buradan gidecek
Dünyada ilk 5 şirket arasındaydı! Şimdi iflasın eşiğinde




YORUMLAR
Yorum Yap