Kerem Göğüş'ün nafaka isyanı: Bin 500 euro fazla

Oyuncu Wilma Elles'in ikiz çocuklarının babası işadamı Kerem Göğüş, Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğu gerekçesiyle ödediği 1500 Euro (50 bin TL) nafakanın kaldırılması aksi halde 4 bin TL'ye indirilmesi için mahkemeye başvurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisiyle adını duyuran Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, ünlü işadamı Kerem Göğüş ile uzun bir süre aşk yaşadı. Çift, 2015 yılından ikiz bebeklerinin kucaklarına aldı. Yollarını ayırma kararı alan ikili arasında sular durulmuyor.

MAHKEMEYE BAŞVURDU

İşadamı Kerem Göğüş, çocuklarının annesi Wilma Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu ileri sürerek nafaka için ödediği nafakanın kaldırılması için mahkemeye başvurdu.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan Kerem Göğüş dilekçesinde, Sabah'ın haberine göre, 2020 yılına kadar Wilma Elles'in kira masraflarını karşıladığını fakat Elles'in çocukları yurt dışına kaçırdığını söyledi.

Çocuklarına ulaşabilmek için yurt dışına defalarca gittiğini ileri süren Göğüş, Elles'in açtığı dava neticesinde o dönem kaçırılan çocukları için bin 500 Euro nafaka ödemeye başladığını dilekçesinde belirtti.

NAFAKANIN KALDIRILMASINI İSTEDİ

İşadamı, çocuklarının annesi Elles'in nafaka davası İstinaf aşamasında iken icra takibi başlatarak kendisini zor duruma düşürdüğünü ve bu davranışın kötü niyetli olduğunu dilekçesinde vurguladı.

Çocukları için ödediği miktarın çok fazla olduğunu, Wilma Elles'in maddi durumunun daha iyi olduğunu ileri süren Göğüş nafakanın tamamen kaldırılmasını aksi halde 4 bin TL'ye inmesini talep etti.

HARCAMALAR TÜRK LİRASI

İşadamı, nafakanın Euro bazında ödediğini ancak çocuklarının İstanbul'da yaşadığını ve harcamalarının Türk Lirası olmasının göz önünde bulundurarak karar verilmesini talep etti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol