127 güzellik merkezi bulanan fenomen Neslim Güngen, eşini ihbar etti

127 güzellik merkezi bulunan sosyal medya fenomeni Neslim Güngen, kendisini eskortla aldattığını ileri sürdüğü ve boşanma aşamasında olduğu eşi İnanç Güngen tarafından ölümle tehdit edildiğini açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik soruşturmada gözler 127 güzellik merkezi bulunan ve Polat çifti gibi lüks yaşamıyla dikkat çeken Neslim Güngen'e çevrilmişti.

Güngen'in de malvarlığına soruşturma kapsamında el konulmuştu.

Geçirdiği zor süreçte 11 yıllık eşi İnanç Güngen tarafından aldatıldığını söyleyen Neslim Güngen, ölüm tehditleri aldığını paylaştı.

Anlaşmalı boşanmak istediğini ancak İnanç Günen'i bunu kabul etmediğini dile getiren Neslim Güngen, "Ailemin ve benim başıma bir şey gelirse sorumlusu İnanç Günen'dir" dedi.

'BOĞAZINI KESERİM' DİYEREK TEHDİT EDİYOR"

Instagram hesabından yayınladığı videolarda yaşadıklarından bahseden Neslim Güngen, paylaşımında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Emniyet'i de etiketledi. Güngen, paylaşımında şunları söyledi:

"Bu bir ihbar niteliğindedir. İnanç Güngen tarafından anlaşmalı boşanmaya gitmek istiyorum. Ama kendisi anlaşmalı değil çekişmeli değil, savaşmalı bir boşanma istiyor. İnanılmaz zorluklarla etrafımdaki herkese saldırıyor.

Ailemin, benim ve çocuklarımın başına bir şey gelirse sorumlusu İnanç Güngen'dir. 'Boğazını keserim senin' diyor videoları var ben nasıl 11 yıl böyle bir adama katlanmışım, görmemişim. Polise tabii ki gittim. Ses kayıtları var elimde. Başıma bir şey gelirse bunun da bedelini ödeyeceksin İnanç Güngen."

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol