Koçarsan ailesinde miras kavgası kızıştı
Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olmak üzere çok sayıda yatırımı bulunan Koçarslan kardeşler, bir süredir anne ve babadan kalan malların paylaşımı için kavga halinde.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Baba Hasan Fikri Koçarslan’dan miras kalan Beşiktaş’taki 3 değerli mülk mahkeme eli ile satılacak. 3 gayrimenkulün değeri 100 milyon lirayı aşıyor.
Anne ve babalarından kalan bir dizi değerli gayrimenkul ve nakit para nedeni ile davalık olan Koçarslan kardeşler, yaşadıkları krizi aşamayınca ortak malların mahkeme eli ile satışı yoluna gitti.
HalkTV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre baba Hasan Fikri Koçarslan’dan kalan Beşiktaş’taki 3 değerli gayrimenkul İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi eli ile satılacak.
Satışa konu Beşiktaş Levent'teki bu ev 55 milyona satışa konulacak.
KOÇARSLAN KARDEŞLER HİSSEDAR
Söz konusu 3 gayrimenkul için belirlenen bedel 108 milyon TL olarak belirlendi. Mülklerin satışı önümüzdeki ay yapılacak.
Satışa konu mülklerin hissedarları arasında Memet Koçarslan, Zülfiye Koçarslan, Melahat Koçarslan, Bülent Koçarslan ile Levent Koçarslan’ın yer aldığı anlaşıldı.
İFLAS DAVALARI İLE GÜNDEMDE
Öte yandan, ünlü eğlence merkezi Reina’ya yönelik terör örgütü IŞİD’in kanlı saldırı anılan eğlence mekânı kapanmıştı. Kanlı saldırı sonrası Koçarslan’ın şirketleri de bir dizi icra ve iflas davası ile gündemde.

Ünlü şarkıcı muhtar adayı oldu

Zeynep Yılmaz'ın yeni aşkı

Kerem Göğüş'ün nafaka isyanı: Bin 500 euro fazla

Uğur Dündar işkembe çorbasına ödediği paraya isyan etti

Ebru Gündeş'in gizemli sevgilisi: Kim bu iş insanı?

Hakan Sabancı'yla evlenirse Hande Erçel'in imajı nasıl olur? Belki kaynananın fikri değişir

Yine 'Issız' kaldı: Ünlü oyuncu boşandı

127 güzellik merkezi bulanan fenomen Neslim Güngen, eşini ihbar etti

Okan Buruk, Nihan Buruk gizlice boşandı

YORUMLAR
Yorum Yap