Hasan Çatkaya hakkında şikayetler: Ada yok, parsel yok, gayrimenkul pazarlıyor

Mersin'in Anamur ilçesinde muz yatırımlarıyla tanınan iş insanı Hasan Çatkaya, Ankara'da gayrimenkul yatırımları yapmaya başladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

 Ancak, Çatkaya'nın vatandaşlardan para topladığı arazilerin imar durumuyla ilgili belirsizlikler ve eksik bilgilendirmeyle ilgili şikayetler gündeme geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin imarlı arazileri üzerinde ada ve parsel numarası belirtmeden topladığı paralar tartışma konusu oldu.

Çatkaya'nın belediye binası önünde verdiği pozlar da eleştiri topladı.

ANKARA’NIN EN LÜKS SEMTİMDE 800 BİN LİRAYA DAİRE

Öyle ki Hasan Çatkaya sosyal medyada paylaştığı videolarında vatandaşları, Ankara’nın en lüks semti olarak bilinen Alacaatlı’da kooperatif projesi kapsamında 800 bin liraya dair sahibi yapmayı vaat ediyor. Çatkaya’nın anlattığına göre proje süreleri de 3 yıl olarak belirtiliyor.

BİZE GÜVENİYORLAR DEDİ, ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin imarlı arazileri üzerinde ada ve parsel numarası belirtmeden vatandaşlardan para toplayan Hasan Çatkaya, bu durumu "İnsanlar bize güveniyor" diyerek açıkladı.

Ancak, Çatkaya'nın sosyal medya paylaşımlarının altına birçok vatandaştan şikayet geldiği görüldü. Ayrıca, Çatkaya'nın Ankara'da "Çatkaya Gayrimenkul" adıyla bir firma kurup kooperatifçilik yaptığı ve bazı projelerde uzun yıllara dayanan gecikmeler yaşandığı tespit edildi.

Özellikle Ankara Alacaatlı'da kooperatif projesi kapsamında vatandaşlara 800 bin liraya daire sahibi yapma vaadiyle proje sürelerini 3 yıl olarak belirttiği ortaya çıktı.

Tespitlere göre, Hasan Çatkaya'nın sosyal medya hesaplarından Ankara Büyükşehir Belediye binasının önünde fotoğraflar paylaştığı ortaya çıktı.

İşte, mağdurlardan bazılarının mesajları:

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol