Oyuncu Tamer Karadağlı'ya genel müdürlük: Yiğidi öldür, hakkını yeme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyuncu Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atadı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İmzasıyla Yeni Atama Kararları Yayımlandı. Karara Göre Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Oldu.

Erdoğan'a yönelik iltifatlarıyla, kadın oyuncuları hedef göstermesiyle ve LGBT karşıtı mitingi desteklemesiyle gündeme gelen Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete yayımlanan karar ile kimi devlet kurumlarına yeni atamalar yapıldı.

İşte bunlarla gündeme gelmişti

Karadağlı, Erdoğan'a yönelik iltifatlarıyla, kadın oyuncuları hedef göstermesiyle ve tarikatların çağrısıyla yapılan LGBT karşıtı mitingi desteklemesiyle gündeme gelmişti.

Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne"deki rolüyle Cannes Film Festivali'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan Merve Dizdar'ın gerçekleştirdiği konuşmayı hedef gösteren Karadağlı, "En popüler işini devletin kanalında yapıp, milyonların kalbini kazanıp, para kazanıp, sonra yurtdışında böyle önemli bir ödül alıp, devletini, ülkesini ilk fırsatta şikayet etmesi bana doğru gelmiyor.." demişti.

Karadağlı'nın, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde "Zuhal" filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'a yönelik hareketi de tepki çekmişti. Yalçın'ın ödül konuşması sırasında konuşmasını kesen Karadağlı, sonrasında kendisini "Hanımefendi zaten HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiği bir insan" sözleriyle savunmaya çalışmıştı.

Karadağlı'nın Erdoğan'a yönelik yıllar içinde yaptığı bazı övgüler ise şöyle:

Yiğidi öldür hakkını yeme. Ülkemizde bir şeyler yapılmadı mı?

İnsanları etkileyici bir hitap gücü var. Doğru hitap ediyor. İnsanların anlayabileceği bir dile sahip. Ben de etkileniyorum.

Vücut diline bakıyorum, yürüyüşüne, tavrına tarzına, seçtiği kelimelere. Nasıl bu kadar etkili! Müthiş bir hatip, inanılmaz bir karizması var. Kitleleri peşinden sürükleme gücü var.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol