Selen Görgüzel'den şok itiraf: Hamdi Alkan'ı düzenli olarak aldattım

Selen Görgüzel "Hamdi Alkan'ı aldattın mı?" sorusuna cevap verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu.

Görgüzel, çarpıcı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz sene Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Görgüzel, programda "Hamdi Alkan'ı aldattın mı?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Evet, ama gözle. Yakışıklı çocuk geçtiğinde bütününe bakarım. Hamdi'yi düzenli olarak aldattım. Hamdi'ye de hep bakıyordum. Güzel kadına, eve, arabaya ve çiçeğe bakarım. Eski eşime ne kadar yakışıklı adam baksana diyordum. Benim içim ve dışım birdir. Eski eşim yönetmen olduğu ve oyuncu seçtiği için güzel kadın ya da erkek gördüğümde oyuncu olması için tanıştırıyordum."

Moderatör Kaan Kalaycıoğlu'nun "Hamdi Alkan tarafından aldatıldın mı?" sorusuna ise Görgüzel, "Bildiğim kadarıyla hayır. Aldattıysa da Allah belasını versin. Aldattıysa da kendisini aldatmıştır ama önceki eşim çok aldattı" yanıtını verdi.

Programda "Vücudunda en güvendiğin yer neresi?" sorusuna "İnsanların en çok kalçama baktığını biliyorum, güzel olduğunu söylerler. Bir dönem kapatmak için çok uğraşıyordum. Allah o Jennifer Lopez'den razı olsun. O çıkıp gösterdikten sonra kalça moda olunca ondan sonra açmaya başladım." yanıtını verdi.

"LİBİDOM YÜKSEK DEĞİL, CİNSEL HAYAT DÜŞKÜNLÜĞÜM YOK"

"Cinsel hayatında başarısız mısın?" sorusu üzerine konuşan Görgüzel, "Benim libidom yüksek değildir ve sapyoseksüel biriyim. Bakma öyle Jennifer Lopez gibi olduğuma. Cinsel hayat düşkünlüğüm yok, aklıma gelmiyor. Benim eril enerjim yüksektir. İlişkilerde baskın biriyim. Kendine güveni olan biriyim. Çapkın bir kadınım ama göz çapkını" dedi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol