Nez'e ahlaksız teklif: Ali Koç devreye girdi

Ferbahçe kongre üyesi olduğunu iddia eden bir kişi, şarkıcı Nez'e sosyal medyadan ilişki için para teklif etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

En son Güldür Güldür Show'un yıldız oyuncusu Rüştü Onur Atilla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü şarkıcı Nez, kendisine sosyal medya üzerinden ahlaksız teklif yapan kişiyi ifşa etti.

Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu iddia eden bir kişi, Nez'e “3000-4000 dolara neler olabilir mesela Nez hanım” şeklinde mesajlar attı.

"YAZIKLAR OLSUN BİR DE FENERBHAÇELİ"

Açıklama yapan ünlü şarkıcı "Şu şahsa sizde iki kelime yazınız lütfen yettiniz artık. Çok terbiyesizsiniz.

Yazıklar olsun gerçekten yazıklar olsun. Bir de Fenerbahçe kongre üyesiymiş. Bir de çocuğunun fotoğrafı var" dedi.

Ünlü isim şahıs hakkında dava açacağını da sözlerine ekledi.

ALİ KOÇ DEVREYE GİRDİ

Nez'in Fenerbahçeli yetkililere şikayet ettiği kişi hakkında Başkan Ali Koç'un derhal 'Kongre üyeliği askıya alınsın ve statlara alınmamasın' talimatı verdiği ifade edildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol