Mansur Yavaş: Gerekli itirazları yapıyoruz

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Tüm sandık sonuçlarını tek tek inceliyor, sorun gözükenlerin hepsine gerekli itirazlarımızı yapıyoruz. Süreci çok yakından takip etmeye devam edeceğiz. Lütfen endişe etmeyin." ifadelerini kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından sosyal medyada birçok kullanıcı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verileri ile oy kullandıkları sandıkların ıslak imzalı tutanaklarının arasındaki tutarsızlığa dikkat çekti.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na YSK'ya gitme çağrısı yaparken Twitter'da #yskitirazsüresiniuzat kampanyasını başlattı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş ise gerekli itirazların yapıldığını belirterek, "Tüm sandık sonuçlarını tek tek inceliyor, sorun gözükenlerin hepsine gerekli itirazlarımızı yapıyoruz. Süreci çok yakından takip etmeye devam edeceğiz. Lütfen endişe etmeyin." ifadelerini yazdı.

İmamoğlu: Sıkı bir çalışmaya başlıyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

İkinci tur seçimleri için sıkı bir çalışmaya başladıklarını belirten İmamoğlu, fotoğrafı şu yorumla paylaştı:

"Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Yavaş ile bugün Ankara’da çalışmalarımıza devam ettik. 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi için sıkı bir çalışmaya başlıyoruz."

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol