Güzellik merkezi sahipleri hapse girerken Buket Aydın güzellik merkezi açtı
Sunucu Buket Aydın, bir güzellik merkezi açtığını açıkladı. Aydın, söz konusu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Sunucu Buket Aydın, yeni bir sektöre adım attı. Mesleğine devam eden Aydın, aynı zamanda güzellik merkezi açtı.
Aydın, Üsküdar’da ‘Buket Aydın Beauty’ adlı bir güzellik merkezi açtığını ve cilt - vücut bakımı hizmeti vereceğini açıkladı.
Zamanlaması manidar! Güzellik merkezi sahipleri hapse girerken Buket Aydın güzellik merkezi açtı#buketaydin https://t.co/SCriClwhGy pic.twitter.com/0Nd4VGPZoB
— İŞteGündem (@istegundemcom) November 16, 2023
Haberi, sosyal medya hesabından duyuran Aydın, "Güzelliğinizi ve sağlığınızı ön planda tutan bir anlayışla, sizlere en iyi hizmeti sunmak için büyük bir titizlik ve özenle hazırlandık. Müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve her birinizin kendinizi özel hissetmenizi sağlamak için, hekimlerimiz ve uzman estetisyen kadromuz eşliğinde cihazlarımızı ve ürünlerimizi seçerken dünyanın en iyilerini tercih ettik. V Güzellik, özgüvenin ve pozitif enerjinin bir yansımasıdır. Bu nedenle, en iyi sonuçları elde etmek için kullandığımız cihazlarla ürünler yüksek kalitede ve güvenilirdir. Sağlığınıza zarar vermeyen ve en son teknolojiyi kullanarak etkili sonuçlar elde etmeyi amaçlıyoruz. Hizmetlerimizi sunarken, güzelliğinize yapacağımız her küçük dokunuşun, sadece dış görünüşünüzü değil, aynı zamanda içsel özgüveninizi ve kendinize duyduğunuz sevgiyi artıracağını inanıyoruz. Her müşteriye özel bir yaklaşım benimseyerek, güzellik ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyoruz. Size daha iyi hissettiren her şey için buradayız." ifadelerini kullandı.
5 yıl hapsi istenen CZN Burak: ben suçsuzum babam yaptı
Mirkelam'dan Aysen Sabancı açıklaması: Aşk falan yok
600 fenomen hakkında inceleme kararı; sıradaki kim?
Fenomenler masası: hepsi aynı işten zengin olmuş
Fenomenleri korku aldı; sektörden kaçan kaçana
100 milyonluk vurgunda yeni gelişme: Sosyetenin ünlü doktoru Refik Ersin Eroğlu her yerde aranıyor
10 milyon TL ve ev teklifine 'Hayır' dedi: İşte nedeni
Öğrencisinin evinde duş aldı, dayağı yedi
Soruşturma diğer sosyal medya fenomenlerine de sıçrayacak






YORUMLAR
Yorum Yap