Fenerbahçe'de iki kaleci yolcu!

Fenerbahçe'nin, Dominik Livakovic ve sezonun 2'nci yarısını Samsunspor'da kiralık geçiren İrfan Can Eğribayat ile yollarını ayırmaya yakın olduğu iddia edildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal'ın yönetimindeki Fenerbahçe, kadro çalışmalarına hız verdi.

Kiralıktan dönen oyuncular ile birlikte özellikle orta saha ve defansta çok sayıda oyuncusu bulunan sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılacak olan isimler merak konusu oldu.

Kadrosunda kaleci olarka Mert Günok, İrfan Can Eğribayat, Tarık Çetin, Dominik Livakovic ve Ederson, bulunan Fenerbahçe'nin bu futbolculardan en az 2'siyle yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi.

Hırvatistan formasıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren Dominik Livakovic ve geçtiğimiz sezonun 2'nci yarısını Samsunspor'da kiralık geçiren İrfan Can Eğribayat'ın ayrılığa en yakın 2 isim olduğu belirtildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol