Danışman Mariam Kavakçı'dan 'Halifemiz RTE' paylaşımı
Merve Kavakçı'nın kızı ve Cumhurbaşkanı danışmanı olan Mariam Kavakcı, 'Halifemiz Erdoğan' paylaşımı yaptı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Mariam Kavakcı, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı.
Malezya Büyükelçisi'yken geçen ay merkeze çekilen Merve Kavakcı'nın kızı olan Mariam Kavakcı, Instagram hesabından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cadde direğine asılmış bir afişinin görüntüsünü, "Din düşmanları, teröristler ve vatan hainleriyle yan yana duran kimseye hakkımız helal değil. Yok olacaksınız hepiniz çok yakında" ifadeleriyle paylaştı.
Kavakçı bunun ardından, muhalefet partilerinin yer aldığı altılı masanın bir fotoğrafını paylaşırken "Kıskançlık insanları ne rezil hallere düşürüyor anladınız mı? Yazıklar olsun... Bir de Müslümanız diyorlar" ifadelerini kullandı.
Kavakcı'nın bir diğer paylaşımı ise "halifemiz_rte" isimli bir hesabın adının yazılı olduğu AK Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı oldu.
Bakan Koca: Gözünüz aydın 85 bin kadro açılıyor
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri'nden 'pasaport' haberlerine ilişkin açıklama: İtibar etmeyin
Gaziantep'teki kazada şok ayrıntı: 130 km hız, 307 metre fren izi
Şamil Tayyar'dan 'Take off' paylaşımı: Böyle giderse...
Emekli generaller canlı yayında birbirine girdi: Sen kimsin
Serbest bırakılmıştı! Hulusi Belgü hakkında 4 Milyon Dolarlık rüşvet iddiası
Ankara kulisleri bunu konuşuyor! Erdoğan'dan Yiğit Bulut ve Cemil Ertem kararı
Tanju Özcan makam şoförünü genel müdür yaptı!
Altılı masa toplantısı bitti: İsim yok kararlılık var



YORUMLAR
Yorum Yap