Gaziantep'teki kazada şok ayrıntı: 130 km hız, 307 metre fren izi
Otobüsler için belirlenen hız limitinin 100 kilometre olduğu TAG Otoyolu'ndaki kazaya karışan otobüsün takografının 130 kilometre hızla kayıt aldığı öğrenildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Gaziantep'te kaza yapan araca müdahale edenlere çarpan yolcu otobüsünde bulunan takografın kaza öncesi 130 kilometre hız kaydettiği öğrenildi.
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale için güvenlik şeridinde bulunan ekibe ve araçlara, kaza yerinden 150 metre geride devrilen ve kayan Özel Diyarbakır Seyahat'e ait 33 SR 157 plakalı yolcu otobüsünün çarpmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.
Soruşturma kapsamında oluşturulan kaza raporunda, olay yerinde otobüsün 307 metrelik fren izi tespit edildiği ve kaza sırasında otobüsteki takografın 130 kilometre hız kaydettiğine işaret edildi.
Otobüsler için belirlenen hız sınırının 100 kilometre olduğu TAG Otoyolu'nun Nizip bölümünde önceki gün meydana gelen kazalarda, aralarında 3 sağlık görevlisi, 3 itfaiye personeli ve 2 basın mensubunun bulunduğu 15 kişi yaşamını yitirmiş, 31 kişi de yaralanmıştı.
Şamil Tayyar'dan 'Take off' paylaşımı: Böyle giderse...
Emekli generaller canlı yayında birbirine girdi: Sen kimsin
Serbest bırakılmıştı! Hulusi Belgü hakkında 4 Milyon Dolarlık rüşvet iddiası
Ankara kulisleri bunu konuşuyor! Erdoğan'dan Yiğit Bulut ve Cemil Ertem kararı
Tanju Özcan makam şoförünü genel müdür yaptı!
Altılı masa toplantısı bitti: İsim yok kararlılık var
Mardin Derik'teki kazada 2 TIR şoförü tutuklandı
Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın toplanıyor
Cemil Çiçek'ten Suriye yorumu: Siyasette adama kirlettiği testiden su içirirler



YORUMLAR
Yorum Yap