Bülent Ersoy'un malvarlığı dudak uçuklattı!

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, bu kez sahne performansı ya da televizyon programıyla değil, sahip olduğu devasa mal varlığıyla gündeme geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Son olarak “Dünya Güzellerim Tatilde” adlı televizyon programında boy gösteren Ersoy’un gayrimenkul zenginliği duyanları hayrete düşürdü.

Akşam gazetesinin haberine göre; Bülent Ersoy yalnızca İstanbul’da değil, Türkiye’nin gözde tatil merkezleri olan Muğla ve Antalya’da da çok sayıda taşınmaza sahip. Diva’nın mal varlığı adeta servet niteliğinde.

İşte kamuoyuna yansıyan bilgilere göre Bülent Ersoy’un sahip olduğu mal varlıkları:

İstanbul’da 28 daire ve ultra lüks 4 villa

Muğla Bodrum, Antalya ve Marmaris’te villalar

İstanbul Fenerbahçe’de sauna

Antalya Fethiye’de benzin istasyonu

30 metrelik lüks yat

Kiraya verdiği vinç ve dozerler

Şatafatlı yaşam tarzı ve lüks harcamalarıyla her zaman dikkat çeken Ersoy’un, bu serveti nasıl yönettiği de merak konusu oldu.

Sanat camiasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Bülent Ersoy’un serveti, sosyal medyada da gündem olurken, hayranları ve takipçileri “Yok artık!” yorumlarıyla şaşkınlıklarını dile getirdi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol