Angelina Jolie'den yepyeni bir girişim

Ünlü bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. Ardından o da spot ışıklarının altına çıkmakta gecikmedi. Gencecik bir kızken kameralar karşısındaydı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Üstüne üstlük güzelliği de öyle eşine benzerine kolay rastlanacak türden değildi. Ardından oynadığı filmler, kazandığı ödüller geldi.

YEPYENİ BİR GİRİŞİM

İnsan bu kadar genç, güzel ve ünlü olunca özel hayatı da merak uyandırıyor elbette. Bu durum onun için de değişmedi. Aşkları, ayrılıkları, evlilikleri derken ardından gelen çocukları nedeniyle sürekli gündemin ilk sıralarında yer aldı. Oyunculuktan yönetmenliğe oradan da insan hakları aktivistliğine kadar geniş bir yelpazede hep ön plana çıktı. Şimdi ise bütün bu özelliklerine yeni bir halka eklemeye hazırlanıyor.

FARKLI BİR ALANA ADIM ATMAYA HAZIRLANIYOR

Bugüne kadar tanıdığınız Angelina Jolie'yi kısaca bir özetlemek istedik. Son 10 yıllık dönemde Brad Pitt ile evliliği, olaylı ayrılığı, birbirlerine karşı yönelttikleri suçlamalar derken özel hayatıyla ilgili her ayrıntı didik didik edilen 45 yaşındaki Angelina Jolie, şimdi bambaşka bir nedenle konuşuluyor.

Kariyerine oyuncu olarak başlayan, ardından Kan ve Aşk, Boyun Eğmez, Hayatın Kıyısında, Önce Babamı Öldürdüler gibi filmleri yöneten Jolie, şimdi de yeni bir alana el atıyor. Üstelik bu sinemadan uzak bir alan.

GİYİM VE MÜCEVHER MARKASI KURUYOR

ABD basınında yer alan haberlere göre Angelina Jolie, bir giyim ve mücevher markası kurmaya hazırlanıyor. Üstelik bu konuda gerekli adımları attı ve dünya çapında bir marka kuruluşu için gerekli başvuruları yaptı. Firmasının adı ise çoktan belli: Atelier Jolie.

HENÜZ BEBEK ADIMLARI ATIYOR, AMA TEKERLEKLER DÖNMEYE BAŞLADI BİLE!

Angelina Jolie'ye yakın bir kaynağın anlattığına göre güzel yıldız bir yılı aşkın süredir bu konu üzerinde yoğun bir şekilde paylaşıyor. Bugirişiminde ilerleyebilmek için de başvurusunun onaylanmasını, bütün yasal sürecin kısa zamanda tamamlanmasını umuyor.

Altı çocuk annesi Jolie'nin yeni markası, kişiye özel lüks mücevher tasarımından, yine özel dikim kıyafetlere kadar geniş bir yelpazeyi kapsayacak. Güzel yıldıza yakın kaynakların verdiği bilgiye göre, Jolie sürdürülebilir giyime inanıyor ve markasının ana odak noktası da bu şekilde olacak. İleri sürülenlere göre Angelina Jolie'nin projesi henüz "bebek adımları atıyor" ama tekerlekler çoktan dönmeye başladı bile!

EV TEKSTİLİ DE YER ALACAK

Jolie'nin küresel çapta faaliyet göstermesini planladığı markasının bünyesinde sadece mücevher ve giyim yer almayacak. Ev tekstili de güzel yıldızın sunacağı ürünler arasında.

'BAZI PARÇALARI HAYAT BOYU GİYEBİLİRSİNİZ!

Angelina Jolie, sürdürülebilir moda konusuna ne kadar tutkuyla bağlı olduğunu, kısa bir süre önce Vogue dergisine verdiği röportajda da dile getirmişti. Güzel oyuncu, altı çocuğuna da bu bilinci aşılamak istediğini anlatmıştı.

Jolie o röportajda "Kaliteli parçalar buluyorum. Öyle ki bunları hayat boyu giyebilirsiniz. Çizmelerim, en sevdiğim palto, en gözde çantam... Kullandığım bazı şeyleri sık sık değiştirmem" demişti. 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol