Ünlü estetikçi Bülent Cihantimur'un oğlu bir kişiyi öldürüp yurt dışına kaçtı

İstanbul'da cuma günü arkadaşları ile ATV gezisine çıkan Oğuz Murat Acı, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Acı'ya çarpıp kaçan sürücünün 16 yaşındaki Timur Cihantimur olduğu ve annesiyle Mısır'a kaçtığı iddia edildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde 3 ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27), motorlardan birinin arızalanması üzerine Kemerburgaz yolunda emniyet şeridinde durdu.

ARAÇ ÇARPTI HAYATINI KAYBETTİ

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, bu sırada evli ve 1 çocuk babası olan Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı.

Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada sürücüsünün ismi öğrenilemeyen lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle 5 kişi ormanlık alana savruldu.

İddialara göre cip sürücüsü ise kendi aracını bırakarak, arkadan gelen ve içerisinde arkadaşlarının olduğu başka bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Kazada Oğuz Murat Acı olay yerine hayatını kaybetti. 4 kişi ise yaralandı.

YAZAR VE ESTETİK DOKTORUNUN OĞLU ÇIKTI

Kazada hayatını kaybeden Acı toprağa verilirken, kaçan sürücü hakkında önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Polisin yaptığı çalışmada kazayı yapan sürücünün yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur olduğu ortaya çıktı.

OĞLUYLA AYNI GECE MISIR’A KAÇTI

Polisin yaptığı çalışmalarda şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı. Yapılan çalışmalarda, kaza sonrası olay yerine gelen yazar Eylem Tok, kaza yapan oğlunu alarak kaçırdı.

Olaydan sonra İstanbul Havalimanı’na giden anne Eylem Tok, oğlu Timur Cihantimur ile saat 03.00 sıralarında Mısır uçağına binmek için işlem yaptı.

İşlemlerin ardından anne Eylem Tok ile oğlunun 04.30 sıralarında yurt dışına çıkarak Mısır’a gittikleri ortaya çıktı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediyor.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol