Nursace'nin patronundan Belaruslu eski sevgiliye velayet davası!

Ayakkabı ve çanta markası Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

 

İşadamı Nurettin Çelik, Belaruslu eski sevgilisini annelik görevini yapmamakla suçladı; hasret kaldığı 4 yaşındaki kızının günlerce bakıcıya terk edildiğini öne sürdü.

Ayakkabı markası Nursace'nin sahibi Nurettin Çelik (53), kendisinden 25 yaş küçük Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva'ya velayet davası açtı. 2017'de tanışan çiftin 2019'da bir kızı oldu.

Akşam gazetesinden Neslihan Keskin'in haberine göre çocuğu nüfusuna alan Çelik'le sevgilisi geçen yıl ayrıldı.

İşadamı, Aile Mahkemesi'ne başvurup kızını her ayın belirli günlerinde ve bayramlarda görme hakkı elde etti.

Ancak Çelik eski sevgilisinin velayet hakkını kötüye kullanıp kızını kendisine göstermediğini öne sürerek davacı oldu.

Korosteleva'nın annelik görevini yerine getirmediğini ileri süren ünlü işadamı, çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini istedi.

‘ÇOCUĞU YALNIZ BIRAKIYOR’

Dilekçede, “Korosteleva, küçük kızıyla yaşadığı eve müvekkilin tanımadığı kişileri getirmektedir. Müvekkil bu durumdan rahatsızlığını dile getirdiğinde, ‘yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretlere maruz kalmaktadır. Küçük çocuğu evde yalnız bırakıp gece kulüplerinde eğlenen davalı, otellerde kalarak sabah alkollü şekilde eve gelmektedir. Çocuğun eğitimini de aksatan davalı, bir yılda toplam 98 gün çocuğu okula göndermeyerek devamsızlık yapmasına neden olmuştur.

Düzensiz bir hayat yaşayan ve sık sık ülke değiştiren davalı, küçük çocuğu da bu hayata adapte etmeye çalışmış, istismara açık hale getirmiştir. Müvekkil çocuğunu Müslüman olarak yetiştirmek istemekte, davalı ise Hıristiyan birey olup Müslüman birey yetiştirmeyi amaçlamamaktadır.

Bu nedenle çocuğun velayetinin anneden alınarak müvekkile verilmesini istiyoruz” denildi.

‘İDDALARI ÇİRKİN VE ASILSIZ’

Davaya cevap veren Korosteleva’nın dilekçesinde ise, “Müvekkil, velayet hakkını hiçbir şekilde kötüye kullanmamış, çocuğun babasına gösterilmesi konusunda kişisel ilişki tesisine uygun davranmıştır.

Müvekkile yöneltilen iddialar oldukça çirkin, asılsız ve kötü niyetlidir. Nurettin Çelik, yoğun çalışan bir iş adamıdır. Velayetin babaya verilmesi halinde çocuğun bakıcılarla ilgisiz ve sevgisiz büyüyeceği ortadadır.

Çocukla kişisel ilişki günlerinde dahi baba çocuğu bakıcılara emanet ederek gitmektedir. Bu nedenle davanın reddini talep ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol