Serveti 17 Milyar Sterlin: Bodrum'a demir attı

BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur'un, biri 600 milyon dolarlık, diğeri 200 milyon dolarlık iki dev yatı Bodrum Yalıkavak açıklarına demir attı. Şeyh Mansur için korumalar ve ambulans karada hazır bekletilirken, Sahil Güvenlik ise teknelerin etrafında gün boyu tur attı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayed En-Nahyan, geçen yıl satın aldığı mega yatıyla Bodrum'a geldi.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Şeyh Mansur'un 160 metre uzunluğundaki, 600 milyon dolar değeri olan yatı, marinaya sığmayınca, Yalıkavak açıklarına demir attı.

Şeyhin sahibi olduğu dünyanın en büyük beşinci süper yatı Blue, Almanya'da özel olarak inşa edilmiş. 8 katlı geminin, iki helikopter pisti, üç yüzme havuzu, spor salonu, jakuzi ve hatta bir sineması var.

Herkesin dikkatini çeken dev yatın sahibi Şeyh Mansur için özel olarak polis koruması ve ambulans Yalıkavak'ta hazır bekletildi. Sahil Güvenlik ise gün boyu teknenin etrafında tur attı.

Öte yandan ünlü milyarder, dev yatına ek olarak Mar isimli bir diğer mega yatını da yanında getirdi.

İki tekne arasında ise gün boyu hareketlilik yaşandı. Tahmini değeri 200 milyon dolar olan Mar'ın yıllık işletme maliyetinin 20 milyon dolar civarında olduğu öğrenildi. Geminin haftalık kiralama ücretinin ise 1,8 milyon dolar olduğu iddia ediliyor.

SERVETİ 17 MİLYAR STERLİN

Mansur bin Zayed En-Nahyan; Birleşik Arap Emirlikleri'nde politikacı ve Abu Dabi iktidar ailesinin bir üyesi. Ayrıca Manchester City'nin de sahibi...

Kulübü devraldıktan kısa bir zaman sonra, 44 yılın ardından Manchester City'ye İngiltere Premier League şampiyonluğunu kazandırdı. 17 milyar sterlinlik bir servetin sahibi olan Mansur bin Zayed en-Nahyan'ın, çok sayıda şirkette hisseleri bulunuyor.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol