Sabancı servet harcadı! 9 aylık aşkın maliyeti 30 milyonu geçti

Hande Erçel, leyleği havada gördü! Ünlü oyuncu, sevgilisi Hakan Sabancı ile 9 aylık ilişkileri boyunca dünyayı turladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İki sevgilinin sadece seyahat için servet harcadıkları konuşuluyor. Tüm seyahatlerinde business class uçup gittikleri her yerde en pahalı otellere, restoranlara ve gece kulüplerine giden sevgililerin lüks harcamaları şu sıralar İstanbul gecelerinin en ilgi çeken sohbet konusu durumunda…

Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adalarına ve New York'u gezen Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın 9 aylık aşk tatilinin maliyeti ise dudak uçuklattı. 

GÜNAYDIN köşe yazarı Bülent Cankurt yazdı...

Ünlü çift Hande Erçel ile Hakan Sabancı ilk kez 6 Mart'ta Paris tatili dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansımıştı. İlişkiyi itiraf eden ikili, "Her şey çok güzel gidiyor. Tatilden geldik. Çok teşekkür ederiz" açıklamasını yapmıştı.

Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir aşk, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Hande Erçel'in gönlünü iş insanı Hakan Sabancı'ya kaptırması sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı.

Gözde çiftin aşkı tam gaz devam ediyor.

Son olarak Amerika'nın New York kentinde olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı, gittikleri günden beri Instagram'dan paylaşımlarda bulunuyor.

Çapkınlıklarıyla bilinen iş insanıyla ülke ülke dolaşan Hande Erçel yaptığı yüklü alışverişin faturasını ise sevgilisine ödetmişti.

Paris, Finlandiya, Danimarka, Milano, Floransa, Cannes, Portofino, Yunan adalarına ve New York'u gezen Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın 9 aylık aşk tatilinin maliyeti ise dudak uçuklattı.

Dün gittiğim restoranda, arka masamda oturanların, Hande Erçel'in New York'ta kışlık gardırobunu düzdüğü, faturayı da Hakan Sabancı'nın ödediği haberimi konuştuklarını duyunca kulak kesildim.

Benim haberimle birlikte, aşıkların basına yansıyan tatillerini sıralayıp "Hakan Sabancı bu tatiller için en az 30 milyon lira harcamıştır" dediler.

Turizmci olduklarını sandığım grubun, 9 aylık Hande Erçel aşkının Hakan Sabancı'ya maliyetini, 30 milyon lira olarak hesaplamasına şaşırdım ve "O kadar değildir" dedim!

Ama sonra, martta Paris ile başlayıp ve Kuzey Işıkları'nı izlemek için Finlandiya'ya, Boçelli konseri için Danimarka'ya, Milano'ya, Floransa'ya, Cannes'a, Coldplay konseri için tekrar Milano'ya, Portofino'ya, Yunan adalarına ve New York'a gittiklerini düşününce hak verdim.

Business uçtuklarını, en ünlü otellerde kaldıklarını, en lüks restoranlara gittiklerini, üstüne de alışverişi düşünürseniz az bile.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol