Ünü futbolcu, tatil için geldiği Bodrum'dan 400 milyona ev aldı!

Liverpool'un Mısırlı yıldız futbolcusu Muhammed Salah, geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da yaptığı tatille gündem olmuştu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Bodrum'u çok beğenen yıldız futbolcunun Gündoğan Küçükbük’te yaklaşık 400 milyon TL değerinde bir villa satın aldığı öğrenildi.

Bu sezon kariyerinin en iyi performanslarından birini sergileyen ve Premier Lig şampiyonu Liverpool ile sözleşme yenileyen 33 yaşındaki Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah, geçtiğimiz hafta arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'da tatil yapmıştı. 

Salah'ın tanınmamak için şapka ve gözlük kullanması ile bir balıkçıda 60 bin lira hesap ödemesi gündem olurken, Bodrum'u çok beğenen yıldız oyuncu 10 milyon dolar (yaklaşık 400 milyon TL) değerinde bir villa satın aldı. 

HAMAMDAN SİNEMA ODASINA İÇİNDE YOK YOK 

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre, İngiltere’de iş yaptığı ortağı Ahmet Karaçöl'ün daveti üzerine Bodrum'a gelen Salah, Küçükbük'te yaklaşık 400 milyon liralık bir yatırım yapıp Mare projesinden özel bir villa satın aldı. 

Deniz manzarası, özel plajı ve güneşlenme terası olan villada ise adeta yok yok.

Türk hamamından saunaya,  spa'dan fitness merkezine ve sinema odası ile kütüphaneye kadar lüks tasarlanan villada yardımcıların konaklayacağı konuta kadar her şey bulunuyor. 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol