Ünlü ekonomistten flaş Exxen iddiası: Tüm Exxen abonelerini ilgilendiriyor
Ekonomist Mustafa Sönmez, Exxen üyeliğini iptal ettirmesine rağmen aylarca hesabından para çekildiğini iddia etti.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Türkiye'nin tanınan ekonomistlerinden olan Mustafa Sönmez sosyal medya hesabı üzerinden Acun Ilıcalı'nin sahibi olduğu Exxen'de dolandırıcılık yapıldığına dair iddiada bulundu.
Mustafa Sönmez Exxen üyeliğini iptal ettirdiği halde aylarca hesabından izinsizce para çekildiğini öne sürdü.
Twitter üzerinden durumu takipçilerine duyuran Sönmez paylaşımında, "Acun’un Exxen’ine Beşiktaş’ın dış maçları için abone olmuştum. Aboneliği iptal ettiğim halde, aylarca tahsilata devam etmişler" diye yazdı. Durumla ilgili Exxen'e şikayette bulunan Sönmez parasının şikayetten sonra geri yatırıldığını belirtti.
Sönmez vatandaşları Exxen konusunda "Aylık matah bir para değil ama uyarmadan neden tahsilata devam ederler? Tenezzül var. İzin vermemeli"

İşte gazeteci Deniz Zeyrek'i dövmeye kalkışan CHP'nin basın danışmanı
21 yıllık Şok gazetesinden şok karar!
Instagram'da videolar için 17 dilde otomatik altyazı özelliği nasıl açılıyor?
Auto Write 20.nci yaş özel sayısı
CHP'li danışman gazeteci Deniz Zeyrek'in üzerine yürüdü: Muhalefette bunu yapanlar iktidara geldiğinde Fahrettin Altun'u bize mumla aratırlar
Nevşin Mengü'nün reklamını yaptığı ürün bakanlığa şikâyet edilmiş
Gazeteci Güngör Arslan cinayetinin nedeni belli oldu: Avukat Ersin Kurt tutuklandı
Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu: Evim basıldı
Metin Özkan'ın para çaldığına dair haberlere erişim engeli



YORUMLAR
Yorum Yap