Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu: Evim basıldı
Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, 5-6 kişilik bir grubun evine baskın yaptığını, kapıları tekmeleyerek eve zorla girmek istediklerini söyledi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, 5-6 kişilik bir grubun evine baskın yaptığını, kapıları tekmeleyerek eve zorla girmek istediklerini söyledi.
Memduh Bayraktaroğlu gece 23.01'de evinin basıldığını, jandarmadan yardım istediğini Twitter hesabından duyurdu.
Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, yaşadıklarını Twitter'dan şu paylaşımlarla duyurdu:
''Değerli arkadaşlarım. Bu gece saat 23.01’de Bir grup eli sopalı yüzleri beyaz bezle örtülü evimin kapısına gelip çiçek sepetinden çiçek getirdiklerini söylediler.
Çiçekçinin Telefonunu istedim telefon numarası veremeyince şüphelendim ve bendeki telefon numarasından jandarma karakol komutanını aradım.
Hemen Akyaka jandarma karakol Komutanlığı aradım ve evime 5-6 kişilik bir grubun baskın yaptığını kapımı tekmeleyerek zorla evime girmek istediklerini söyledim
Jandarma Komutanında yüksek sesle konuşunca yardım çağırdım anladılar ve hep birlikte bahçemizi koşarak terk ettiler kısa bir süre sonra da jandarma ekibi geldi."
Bahçeli'den şikayetçiyim
Daha sonra Bayraktaroğlu "Öncelikle ülkü ocakları genel başkanına bana operasyon düzenlenmesi emrini veren MHP Genel başkanı Devlet Bahçeliden şikayetçiyim. kanıtım ülkü ocakları genel başkanının tarafıma gönderdiği tehtit mesajıdır" paylaşımını yaptı.
Metin Özkan'ın para çaldığına dair haberlere erişim engeli
Faruk Bildirici'den Nevşin Mengü'ye: Artık açıkça yapıyor
'Ekonomiyi zayıflatma' davasında neler oldu?
Gazeteci Güngör Arslan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Fatih Altaylı: 15-20 kişilik Suriyeli aileyi Nagehan Alçı'nın oturduğu apartmana taşıyabilirsiniz
Resmi Gazete'de yayımlandı: RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, BİK temsilciliğine atandı
Faruk Bildirici, 'örtülü reklam' yapan gazetecileri ve televizyoncuları açıkladı
Şiddete uğrayan İHA muhabirinden ‘Muharrem Sarıkaya’ kararı: Ne kadara uzlaştılar?
Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı



YORUMLAR
Yorum Yap