Ünlü anketçi, perakende devinin yönetimine girdi
Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Migros’un bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Ağırdır, şirketin bir sonraki genel kuruluna kadar şirketin bağımsız üyesi olarak görevine devam edecek. Ağırdır'ın bağımsız üyeliğine ilişkin nihai kararı SPK verdi.
Konu ile ilgili Migros Ticaret AŞ’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada 2Şirketimizin 24. 07. 2023 tarihli açıklaması ile duyurulan bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 04. 09. 2023 tarihinde tebliğ edilen görüş yazısı da dikkate alınarak, Migros Ticaret AŞ'nin yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Sn. Bekir Ağırdır'ın atanmasına karar verilmiştir” denildi.
Ağırdır’ın Konda’daki görevi sürüyor
Ticaret sicil gazetesi kayıtlarına göre, Bekir Ağırdır aynı zamanda Konda Araştırma Danışmanlık AŞ’nin yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görevine devam ediyor.
3 binden fazla şubesi var
Öte yandan Anadolu Grubu’na bağlı Migros AŞ, perakende sektöründe Türkiye’nin en güçlü şirketi konumunu sürdürüyor. Köklü markanın Türkiye genelinde 3 bin 32 mağazası bulunuyor.
Deprem YDA İnşaat'a yaradı; 2 milyar 563 Milyon liralık ihale aldı
Asgari ücret iki ayda 2 bin 125 TL eridi
Altı bakan eskiten YHT hattı projesinde maliyet 15 kat arttı
Şimşek'ten enflasyon yorumu: Geçiş dönemindeyiz
Vergiyle ilgili sorulara GİBİ'den yanıt
Eylül ayı iş yeri kira zam oranı belli oldu
İş dünyasının merakla beklediği OVP'de tarih belli oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Turizmin sevilen ismi Erhan Çakay hayatını kaybetti
Ağustos ayında enflasyon yüzde 9.09'la rekor kırdı




YORUMLAR
Yorum Yap