Twitter saatler sonra erişime açıldı
Sosyal medya platformu Twitter, saatler sonra yeniden erişime açıldı. Twitter'daki 'teknik aksaklıkların' dünya genelinde yaşandığı bildirildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından çok sayıda yurttaş tarafından arama-kurtarma çalışmalarında duyuru için yoğun bir biçimde kullanılan Twitter’a erişilemedi.
Kullanıcılar, Twitter sayfalarının güncellenmediğini söylerken; küresel internet erişimini takip eden NetBlocks, Türkiye’de gerçek zaman ağ verilerinin Twitter’ın kısıtlandığını doğruladığını bildirdi.
CNBC, Twitter'da yaşanan problemin küresel çapta olduğunu duyurdu. Haberde, çarşamba günü öğleden sonra pek çok Twitter kullanıcısının sitede yaklaşık 90 dakika gönderi paylaşamadığı ve “Tweet göndermek için günlük sınırı aştınız” yazılı mesaj aldığı bildirildi.
Söz konusu sorun bir süre sonra çözüldü ve Twitter normal akışına döndü.
Son olarak Musk, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, Türkiye hükümeti tarafından Twitter erişiminin yakında yeniden etkinleştirileceği konusunda bilgilendirildiğini söyledi.
Altaylı: RTÜK'ün uyarısı nedeniyle yardım yayını yapamadık
İDA'dan Twitter'ın kapatılmasına tepki
Yunan ERT'den duygusal paylaşım: Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim
Depremzede ‘Ekipler gelmiyor’ deyince, Show TV muhabiri röportajı kesip uzaklaştı
Twitter'dan işletmelere şok! Aylık bin dolar isteyecek
Metin Uca, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı
Deneyimli gazeteci Metiner Sezer hayatını kaybetti
TGRT Haber'in 'aykırı' sesi kovuldu mu?
Ertuğrul Özkök: Artık iki günde bir iç çamaşırı değiştiriyorum



YORUMLAR
Yorum Yap