Türk şirketi, Venezüella'da hastane inşa edecek
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Venezüellalı mevkidaşı Arreaza arasındaki görüşme çerçevesinde, Türk Summa şirketi, Venezüella Sağlık Bakanlığı ile ülkede tam teşekküllü bir hastanenin inşası için anlaşma imzaladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Venezüella Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Venezüellalı mevkidaşı Jorge Arreaza’nın görüşmeleri çerçevesinde iki ülke arasında ekonomi, sağlık, kültür ve eğitim alanında bir dizi anlaşma imzalandı.
?Görüşmede özellikle de Türk Summa şirketi ile Venezüella Sağlık Bakanlığı arasında, Venezüella’da Kovid-19 salgını koşullarında tam teşekküllü bir hastane inşa edilmesi üzerinde anlaşıldı.
Türkiye tarafı Venezüella’ya koronavirüsle mücadele için yaklaşık 20 ton tıbbi malzeme verdi ve iki sağlık kurumunun donanımının sağlanmasına yardımcı oldu.
Summa şirketi Venezüella’da yeni bir konut kompleksi inşa etmeye yönelik bir anlaşma daha imzaladı.
Türkiye ile Venezüella arasında ayrıca karşılıklı stratejik işbirliğinin güçlendirilmesi için yeni anlaşmaların yolunu açacak ortak bir bildiri imzalandı.
Çavuşoğlu, daha sonra Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü.
Goldman Sachs, 3,9 milyar dolar ödeyecek
Johnson&Johnson'dan 6.5 Milyar Dolarlık satın alma
ABD'nin en zengin 12 kişisinin serveti salgın döneminde yüzde 40 artarak 1 trilyon doları geçti
Tesla uçurdu! Elon Musk artık dünyanın en zengin dördüncü kişisi
Suriye karıştı, 2 Rus keşif uçağı düşürüldü
Zoom toplantısında kamerayı açık unutup cinsel ilişkiye girdiler
Perakende devi 7 bin kişiyi işten çıkarıyor
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Bizi asıl endişelendiren Rusya
Türk zenginlerin off-shore hesaplarını boşaltan Erinç A. tutuklandı



YORUMLAR
Yorum Yap