Bir devir kapanıyor: Microsoft, 25 yıllık Internet Explorer'ın fişini çekiyor
Microsoft, 25 yıllık tarayıcısı Internet Explorer’e olan desteğini gelecek yıl tamamen sonlandıracağını açıkladı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Independent'ta yer alan habere göre, Microsoft, 25 yıllık internet tarayıcısı Internet Explorer’in fişini çekmeye karar verdi. Şirketten yapılan açıklamada tarayıcının 17 Ağustos 2021'de sonlandırılacağı ifade edildi.
Şirketten yapılan açıklama, son sürüm olan Internet Explorer 11'in bir yıl sonra desteklenmeyeceği, Microsoft 365 uygulama ve hizmetinin de desteğinin biteceği belirtildi. İş yeri sohbetleri ve toplantı gibi amaçlarla kullanılan Microsoft Teams'in ise 30 Kasım 2020'den sonra Internet Explorer'ı desteklemeyeceği açıklandı.
Internet Explorer'ın yerini alacak olan tarayıcı Microsoft Edge ise Chrome için Google tarafından geliştirildi ve Chromium açık kaynak yazılımına dayanıyor.
Chrome için Google tarafından geliştirilen ve Chromium açık kaynak yazılımına dayanan Microsoft Edge'in Internet Explorer’in yerini alacağı da ifade edildi.
Virüs etkiledi; ABD ihracatta 2. büyük pazar oldu
BİM'in kârı iki katına çıktı
İşçi ve işveren temsilcileri, Yeşilay işbirliği ile bağımlılıkların önlenmesi için ilk adımı atıyor
Walmart`ın internetten satışları yüzde 97 arttı
TÜPRAŞ, mevduatı dolara yatırmış!
Erdoğan bugün Kalyoncu'nun fabrikasını açıyor
Alacak sigortası kriterlerinde düzenleme
Sahte reçeteyle vurgunu nasıl yaptılar?
Hızlı tren ihalesi gizli kapaklı yapılacak



YORUMLAR
Yorum Yap