Türk Bölge CEO'suna uluslararası ödül!

Howden Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Bölge CEO’su Atınç Yılmaz, Dubai’de sekizincisi düzenlenen ‘InsureTek Golden Shield Mükemmellik Ödülleri 2023’te, en prestijli ödül olarak kabul edilen ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü - Liderlik’ kategorisinde ödül aldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

'InsureTek Golden Shield Mükemmellik Ödülleri’, Sigorta Sektörü’nün gelişmesinde katkısı olan, işinde en iyi ve en özverili lider kurum ve kişileri ödüllendirmek için düzenleniyor. Howden Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Bölge CEO’su Atınç Yılmaz; Dubai’de sekizincisi düzenlenen Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük sigorta konferansı InsureTech’e katıldı ve ‘InsureTek Golden Shield Mükemmellik Ödülleri 2023’te, ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü - Liderlik’ kategorisinde özel ödül aldı.

Avrupa, Orta Doğu, Hindistan ve Afrika’dan 200’den fazla katılımcının yer aldığı konferansta aldığı ödül sonrasında bir konuşma yapan Atınç Yılmaz, “Bu ödüle özellikle 12 yıldır çalıştığım Dubai pazarı ve bölgedeki katkılarımdan ötürü aday gösterilip, bu adaylık sonucu ödülü almaya hak kazandım. Böyle bir ödül almak, profesyonel çalışma hayatımdaki en değerli anlardan biri oldu.” diye konuştu.

InsureTek’in Orta Doğu'nun en büyük sigorta etkinliği olduğunun altını çizen Atınç Yılmaz, “Bu organizasyon sigorta sektörünü tek çatı altında topluyor. Organizasyona katılan yatırımcılar, sektör temsilcileri yenilikleri paylaşma fırsatı buluyor. Sigorta sektöründeki son trendler bu organizasyon aracılığıyla duyuruluyor. Hedef kitleler tanıtılıyor, üretkenlik stratejileri anlatılıyor. Kısacası sektör için eşsiz bir platform. Howden Orta Doğu Bölgesi’ndeki başarılarının yanı sıra Türkiye olarak 2022’de Howden ofisleri içinde en hızlı büyüyen ülke olduk. Bu büyüme sonrasında özellikle Türkiye ofisimiz merkez ülke haline geldi. Elde edilen başarının ardından gelen bu ödül çalışmalarımızın uluslararası camiada da takdir edildiğinin göstergesi oldu. Howden Türkiye olarak, yeni ürünler geliştirerek ve ülkemize yeni ürünler getirerek sigortacılığımızın gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol