Turgut Yılmaz’ın kaçak duvarı yıkıldı!
Eski Başbakanlardan merhum Mesut Yılmaz'ın kardeşi Turgut Yılmaz'ın Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Hebil Koyu'nda, kamuya ait arazi üzerine ördürdüğü taş duvar yıkıldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Yeni Asır Gazetesi'nden Ferdi Yavuz'un haberine göre daha önce vatandaşların ihbarı üzerine Hekimköy sahiline gelen Bodrum Belediyesi zabıta ekiplerinin uyarılarına aldırmayan ve duvarı gece yükseltmeye devam eden Turgut Yılmaz'a Bodrum Belediyesi 'Dur' dedi.

MÜHÜRLENMİŞTİ
Hekimköy sakinlerinin belediyeye ait araziye yapılan taş duvarla ilgili olarak Bodrum Belediyesi'ne yaptıkları başvuruların ardından Yılmaz'ın ördürdüğü duvarı "kaçak ve ruhsatsız" olduğu için önce mühürleyen belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, daha sonra taş duvarı yıktı.
İBB Başkanı İmamoğlu'na şehitlikte tepki: 'Burası Pervin Buldan ile birlikte çiçek ektiğin hatıra ormanı değil başkan'
Erdoğan'dan 'Çanakkale Zaferi' mesajı: Türk milleti, birliğini muhafaza için canını feda etmeye hazırdır
Meteoroloji’den karla karışık yağmur uyarısı
ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106. YIL DÖNÜMÜ…
Çanakkale Zaferi'nin çocuk kahramanları: 13 yaşındaki kahraman
HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliği düştü
Koronavirüs sayısı 20 Bine yaklaştı, 73 kişi hayatını kaybetti
Atatürk Kültür Merkezi’nde asma tavan düştü: 4 işçi yaralandı
İletişim Başkanı Altun: Bin yıllık Türk vatanını düşman işgalinden kurtardık



YORUMLAR
Yorum Yap