TMSF, 390 şubeli Maydonoz Döner için ne kadar istiyor?
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Maydonoz Döner Grubu Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
TMSF, kayyum olarak atandığı Maydonoz Döner Grubu Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.
‘Maydonoz Döner Grubu Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün muhammen bedeli 2 milyar 801 milyon TL olarak belirlendi.
İhale günü 15 Ekim 2025 olarak açıklandı. İhaleye son başvuru tarihi ise 14 Ekim 2025. Maydonoz Döner, 5 ülke 390'ı aşan şubesi ile hizmet veriyor.
Satış ilanında şu bilgiler yer aldı:
''İhaleye katılabilmek için sunulması gereken teminat tutarı 280.100.000 (İki yüz seksen milyon yüz bin) TL'dir. Teminat olarak; nakit, teminat mektubu ya da T.C. Devlet Tahvilleri, T.C. Hazine Bonoları ve T.C. Hazine Kefaletini Haiz Tahviller sunulabilecektir.
‘Şartname'de belirtilen idari zarf içinde verilecek belgeler, üzerlerinde asıl veya kopya olduklarını belirten kayıtlarla, 1 (bir) asıl ve 1 (bir) kopya olarak, mali zarf ise 1 (bir) asıl olarak, en geç 14.10.2025 tarihi saat 16:00'a kadar "Satış Komisyonu"na kapalı ve üzeri imzalı zarf içinde elden teslim edilecek ve karşılığında sıra numaralı alındı belgesi verilecektir. Bu tarihten sonra verilecek kapalı zarflar değerlendirmeye alınmayacaktır.
İhale 15.10.2025 tarihinde, saat 11:00'da ‘Fon'un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonunda yapılacaktır. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi ("Kısa Liste") oluşturulduktan sonra açık artırma aşamasına geçilecektir.''
Satışa ilişkin detaylı bilgi TMSF'nin Satış İlanları bölümünde yer alıyor.
Orta Vadeli Program Pazartesi günü açıklanacak
Türk kahvesi Esenler'de 80 TL, Caddebostan'da 170 TL
64 yıllık dev zincir 291 mağazasını kapatıyor
ABD'de ikinci evi olanlar yandı!
İstanbul'da yaşam maliyeti 100 bin liraya dayandı
KDV'de yeni düzenleme: Akaryakıtta fark kaldırıldı
Adrese teslim 250 milyon euroluk ihale iptal!
Sağlıkta kriz: 10 hastane konkordato ilan etti
Motorine dev zam geldi, tabela değişti!




YORUMLAR
Yorum Yap