Tebligatla Hürriyet'ten kovulan gazeteciler haklarını arıyor
Demirören Grubu'na ait Hürriyet gazetesinden evlerine tebligat gönderilerek işten çıkarılan 45 gazetecinin açtığı işe iade davası bugun başlıyor.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Hürriyet gazetesinden çıkarılan 45 gazetecinin açtığı işe iade davası yarın başlıyor. Davanın ilk duruşması bugün Bakırköy Adliyesi’nde görülecek.
Türkiye Gazeteciler Sendikası, 45 gazetecinin sendika haklarını kullandıkları için işten çıkartıldıklarına dikkat çekerek, “Üyelerimizi haksız sebeple işten çıkartan ve kıdem-ihbar tazminatlarını vermeyen işverenle mahkeme önünde hesaplaşacağız” açıklaması yaptı.
Hürriyet gazetesi çalışanlarının bir kısmı evlerine gönderilen tebligatla bir kısmı da kurumsal mail hesaplarının kapatılmasıyla işten çıkarıldıklarından haberdar oldu.
EkoTürk TV'de büyük işten çıkarma
Erdoğan’ın FOX’a çıkışmasının nedeni memleketinden yapılan HES haberiymiş
Fatih Portakal’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt
Kumar masasından Diyanet TV’ye
Alkollü araç kullanırken yakalanan sözde fenomen Ata Benli, 1 milyon takipçili hesabını kapattı
Google'dan Demirören Medya'ya 150 bin dolarlık fon
'Dijitalde İz Bırakan 100 Lider' çıktı...
Ali Koç'a sorduğu soru nedeniyle tazminatsız işten çıkarıldı
Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Türkiye’den çıkıyor



YORUMLAR
Yorum Yap