'Dijitalde İz Bırakan 100 Lider' çıktı...
Geleceğe, dijitalleşmeye önem veren, hedefleyenlerin ellerinden bırakamayacakları bir kitap okurlarla buluşuyor. Gazeteci Metin Can’ın yeni kitabı Dijitalde İz Bırakan 100 Lider çıktı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Player yükleniyor...
Ceres Yayınları’ndan çıkan Dijitalde İz Bırakan 100 Lider, son dönemde dijital dünyada öne çıkan Türk iş insanları ile röportajlardan ve onların hayata geçirdiği buluşlardan oluşuyor.
2 YILLIK SAHA ARAŞTIRMALARI
Türkiye’nin teknoloji alanında geldiği noktayı da özetleyen kitapta, dijital devrimin artı ve eksi yönlerini de detayları ile görmek mümkün.
2 yıl süren saha araştırmaları sonucunda basılan eser aynı zamanda dijital kavramlara getirdiği basit tanımlamaları ile dikkat çekiyor.
Zyxel’in katkılarıyla yayına hazırlanan kitaba teknoloji alanında marka olmuş isimler de ön sözleriyle katkı sağlıyor.
Ali Koç'a sorduğu soru nedeniyle tazminatsız işten çıkarıldı
Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Türkiye’den çıkıyor
Türkiye en çok Avrupa Yakası'nı özledi, en sevilen dizi türü komedi
Ahmet Hakan'dan Hüseyin Gülerce'ye: 40 yıl bir fitne ve habaset kapısının tam göbeğinde yer alıp yapıyı tanıyamamış olmak eşine rastlanmayacak bir aymazlık
Güldür Güldür’deki ‘Pozitif haber toplantı’sı skeci gerçek oldu!
Cumhuriyet Gazetesi'nin ekonomi müdürü değişti
48 yıllık Ortadoğu gazetesi kapandı: 'Ceketimizi satar bu gazeteyi yine de yaşatırız diyenler nerede?'
Gazetecilerin 'yıpranma payı' düzenlemesi iptal edildi!
Cumhurbaşkanlığı: Basın alanında özgürlük ve haklar geriye gidemez



YORUMLAR
Yorum Yap