Seren Serengil: Beni evli kadınla 2 aydır aldatıyormuş

Seren Serengil ile sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan gelen son dakika haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Her fırsatta sevgilisine olan aşkını dile getiren Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma ile ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Serengil, ardından sevgilisi Mustafa Rahman Tohma tarafından aldatıldığını itiraf etti. Ünlü isim, sosyal medya hesabı Instagram'dan açtığı canlı yayında tüm detayları tek tek açıkladı.

Seren Serengil, uzun süreden beri aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma'dan ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşkına çeviren Seren Serengil, Instagram hesabından açtığı canlı yayında aldatıldığını itiraf etti. Serengil, her şeyi anlattı.

2021'de sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını veren Serengil, bu ilişkisinde de mutlu sona ulaşamadı.

Seren Serengil, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan ayrıldığı duyurdu.

AYRILIK HABERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Seren Serengil paylaşımına 'Merhaba; Gördüğüm lüzum üzerine Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkimi bitirme kararı almış bulunuyor. Kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim ' notunu ekledi.

'ŞU HAYATTA VEREBİLECEĞİN EN CESURCA KARAR'

Seren Serengil'in paylaşımı dikkat çekti 'Umarım hiçbir kadın benim uyandığım sabaha uyanmaz... Bu sefer hiç beklemediğim bir yerden geldi... Sadece bana çocuk nasip etmeyen Allah'ıma isyan ettim. İlk defa dün gece… Evli iki çocuğuyla kocasını aldatan namus kavramı olmayan kadınlara çocuk verdin de bana vermedin dedim...'

Seren Serengil'in takipçileri bu paylaşım sonrası 'Seren Serengil aldatıldı mı?' sorusunu akıllara getirmişti ki, Serengil her şeyi anlattı.

İşte Seren Serengil'in açıklamaları:

"Bir buçuk aydan beri gizli telefon konuşmaları yapıyordu. Çok üzerinde durmadım ama hareketleri de değişmeye başlayınca sordum. 2 gün önce krep alır mısın demek için aradım, telefonu meşguldü. Kiminle konuştuğunu sorunca Güray dedi. Ama ben anladım yalan söylediğini. Telefonunu istedim. Bir baktım Güray'ı aramamış. Eve gelince aradığı numaraları da silmiş.

"Hiç beklemiyordum"

Çok şaşkınım. Hiç beklemiyordum.Çünkü hep mutlu olmuştuk. Yalan söylüyorsun dedim. Hesap ekstralarını istedim. Ertesi gün bir yere gitti. Zaman kazandı. Bir numara depremzedeler için yardım toplayan bir dernek dedi. Aradım, bir kadın çıktı.

Kiminle görüşüyorum dedim. Depremzedeler için yardım topluyoruz dedi. Adını vermedi. Ben açıklama yapmak zorunda değilim dedi. Bu numara dernek numarası dedi.

"Bu bir aldatma"

Kadına mesaj attım. Ben Tohma'dan şüphelenince ertesi gün görüşüp, organize oldular. Bunlar aralarında konuştular. Bir buçuk 2 aydır konuşuyorlarmış. Bu kişi arkadaşımın eşinin duasında taziyesinde karşılaştığım evli bir kadın. Ben bana yalanlar söylendiği için çok üzgünüm. Bu bir aldatma. Bu durumu çirkin ve yakışıkşız buluyorum.

"Herkes yapar da Tohma yapmaz derdim"

Ama kimsenin ismini vermeyeceğim. İnsanlar hakkında çok yanıldığım zamanlar oldu. Ama Mustafa çok beklemediğim bir yerden geldi. Herkes yapar da Tohma yapmaz derdim. Bu da oldu. Çok üzgünüm. Sonuç olarak hayat bu.

"Yalanı kaldıramadım"

Mustafa inkar etti. Yalan söyledi. Daha fazla karşımda küçülmesine izin vermedim. İspatlanmadığı sürede inanmam mümkün değil. Bir başka kadınla bir başkasının karısıyla yaşadığı şeyi saklamasını kaldıramadım. Yalanı kaldıramadım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

'DUA ET UYDURMUŞ OLSUNLAR!'

Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesin dikkatini çekmişti.

Serengil, "İçime bir kurt düştü. Dua et uydurmuş olsunlar! İyiyim hoşum ama aldatılırsam iş çığrından çıkar. Yeri göğü inletirim, namımı duyarlar" diyerek sevgilisi tarafından aldatıldığını ima etmişti.

Seren Serengil'in yaptığı açıklama sonrasında, sevgilisi Mustafa Rahma Tohma tarafından yapılacak olan açıklama merak edilmeye başladı.

Seren Serengil, sevgilisiyle olan bütün fotoğrafları kaldırırken Tohma'nın paylaşımlarını silmemesi dikkatlerden kaçmadı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol