Seçil Erzan davası: Arda Turan tefeci aramış
Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda yer aldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem

Arda Turan'ın "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle" şeklinde mesaj attığı, Seçil Erzan ise Arda'nın mesajına karşılık , "Çok mahcubum" cevabını verdiği görüldü. Nazlı Can'ın cep telefonunda ise Seçil Erzan, Fatih Terim ve avukat Candaş Gürol'a ait fotoğraflar olduğu tespit edildi.
İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde davanın ikinci duruşması görülmüştü. Duruşmada Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluk halinin devamına karar verilmişti. Dava dosyasına Seçil Erzan'ın soruşturma aşamasında alınan diğer telefonunu mahkeme incelemeye göndermişti. Telefona ait bilirkişi raporu hazırlandı. Tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın telefonuna ait bilirkişi raporu da dosyaya eklendi.
ERZAN'IN KUZENİYLE ARASINDAKİ KONUŞMALAR RAPORDA
Seçil Erzan'ın kuzeni Tanın Yılmaz ile Nisan 2023 tarihindeki mesajlaşmaları raporda yer aldı. Mesajlarda Tanın Yılmaz'ın, “Paramla rezil oldum ya, yok böyle birşey, hadi obur salaklar ütopik bir şeye girmis, ben böyle birseyi senden ne istedim ne de talep ettimö dediği, Seçil'in ise “Olmayacaksın, alacaksın paranıö şeklinde cevap verdiği görüldü. Tanın, “Ya secil lütfen laf safsatasını bitirelim ve beni daha fazla oyalama, artık yeter! Ben paralize oldum, sen nasıl dayanıyorsun bilmiyorum, ben 1,5 aydır şirkette kalem oynatamadim, ben daha ne diyeyim ki sanaö yazdığı, cevap olarak Erzan'ın, “Laf salatası yapmıyorum Tanın ödeme bekliyorum. 15 de alacaktım bak hala bekliyorumö diye karşılık verdiği belirlendi.
ARDA TURAN; YARIN GİDEYİM SORAYIM TEFECİYE FALAN
Seçil Erzan'ın Arda Turan ile arasındaki mesajlaşmalar da bilirkişi raporunda yer aldı. Arda Turan'ın, "Seçil'cim ne yaptın, bunu bana nasıl yaparsın, senin için gittim borçlar istedim, sözler verdim hiçbirini tutamıyorum. İnsanların gözünde ne hale düştüm. Ben yarın insanların maaşlarını nasıl ödeyeceğim" diye yazdığı Seçil Erzan ise "Çok mahcubum" Cevabını yazdığı görülüyor. Konuşmaların devamında Arda Turan'ın, "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle. Yarın kaçta dediler, ne diyorlar?" dediği, Erzan'ın, "Yarın ödeme alacağız. Normal şartlarda olması yüzde 100 olan bir şey geçen hafta sistemi kapattıkları için vadeyi tutturamıyorlar" şeklinde yanıt verdiği görülüyor.
Öte yandan bilirkişi raporunda Seçil Erzan'a ait telefondan deftere el yazısı ile yazılmış notlara ait fotoğraflar, çanta içerisindeki paraların fotoğrafları ve Seçil Erzan'ın Fatih Terim ile yan yana olan fotoğrafları olduğu görüldü.

TBB Başkanı Çakar'dan dolar tahmini: 39-40 lira olur

Merkez Bankası'nda kazan kaynıyor

SPK'dan sert yükselen hisseye tedbir kararı

JPMorgan'dan Yapı Kredi ve Garanti BBVA'ya kötü haber

Yabancı uzmanlar: TCMB bu yıl faiz indirimine gitmeyebilir

Gaye Erkan'ın Kadıköy'de apartmanı varmış

SPK'dan ceza alan Margün Enerji, iştirakini halka arz ediyor

Merkez Bankası'nda yeni kriz: İstifa resti

HSBC, yüzde 200 kazandıran hisseyi sattı

YORUMLAR
Yorum Yap