Savaş Cebeci ile Kaan Yazgan'ın atışması kanlı bitti

Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci, sosyal medyadan atıştığı profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile kavga etti. İkilinin kavgası sosyal medyada gündem oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan Savaş Cebeci, paylaştığı bir videoda, "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" dedi. Bunun üzerine dövüşçü Kaan Kazgan, Cebeci'yi düelloya davet etmişti.

SOKAK ORTASINDA KARŞI KARŞIYA GELDİ

Kazgan, Cebeci'nin sözlerinden sonra açık çağrıda bulunmuş ve istediği yerde istediği şartlarda kavga edeceğini belirtmişti. Tarafların sosyal medyada karşılıklı atışmaların ardından söz konusu düello gerçekleşti.

"KIRARIM KOLUNU"

Çok sayıda kişinin katıldığı düelloda Kazgan ile Cebeci karşı karşıya geldi. Düelonun başladığı anlarda Cebeci'nin "Kırarım kolunu" demesinin ardından ikili arasındaki kavga başladı. Cebeci tek yumruk bile atamadan kanlar içerisinde kaldı.

Kavganın ardından Kaan Kazgan'dan açıklama geldi. Bir video yayınlayan Kazgan "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları." dedi.

Kavganın ardından Kaan Kazgan, kanlı yumruğunu göstererek "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları" diyerek bir video paylaştı. İkilinin kavga ettiği görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Savaş Cebeci kimdir?

Almanya'da 17 Ağustos 1974'te doğan Savaş Cebeci, ailesinin İstanbul'a göç etmesiyle bu şehirde çocukluğunu geçirdi. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Cebeci, babasının yönlendirmesiyle dövüş sporlarına merak saldı. Sonrasında hayatını Fransa'ya taşıyan Cebeci, burada da kişisel antrenörlük mesleğini 6 yıl boyunca sürdürdü. Cebeci aynı zamanda kişisel YouTube kanalında fitness ve vücut geliştirmeyle ilgili videolar yayımlıyor.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol