Romeo lakaplı boksör Ümit Sucu sevgilisini 35 bin sterlin dolandırdı
İngiltere'de yaşayan "Türk boksör" lakaplı Ümit Sucu, sevgilisini 35 bin sterlin (yaklaşık 748 bin TL) dolandırdı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
İngiliz tabloid gazetesi, “Romeo” lakabını takarak Ümit Sucu’nun sevgilisi Alison Wood’dan tam 35 bin sterlin (yaklaşık 748 bin TL) aldığını ve daha sonra sırra kadem bastığını yazdı.
İngiliz medyası, kadının “kanser tedavisi” için Sucu’ya 35 bin pound verdiğini yazarken Wood yaşadıklarını anlattı. 51 yaşındaki Wood, Sucu’nun hayallerindeki adam olduğunu düşündüğünü söylerken, Türk boksörün evli olduğunu öğrendiğini ve annesinin kanser tedavisi için para gönderdiğini söyledi.
Sözcü'nün haberine göre, Wood toplam 35 bin sterlin verdiğini ve 9 bin sterlini geri aldığını söylerken mahkemenin de 7210 poundun iadesine yönelik karar çıkardığını dile getirdi. Wood, “Bana hala borcu var. Aşk gözümü kör etti fakat şimdi onun gerçekten ne olduğunu görüyorum. Bunu bu kadar geç anlamam benim hatam” itirafını da yaptı.
Çiftin 2018’de Bristol’da tanıştığı öğrenilirken çiftin yurt dışına tatile de birlikte gittikleri ve Sucu’nun para konusunda çok ısrarcı olduğu da ortaya çıktı.
Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği bin euroluk saati paylaştı
Can Hakko'ya şok! Kovboylar Kovid oldu!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti: 3 sanığın tahliyesine karar verildi
Genç müteahhite pusu kurup öldürenler tanıdık çıktı!
Ünlü iş insanı İzzet Antebi darp edildi: Daha beteri gelecek
Putin’in karakutusu balerin eşiyle Bodrum'a demir attı
Sedat Peker'in son mesajına kritik isimden doğrulama
Beş ay önce boşanan Petek Dinçöz üçüncü evliliğini yaptı
Şahan Gökbakar da dolandırıcıların hedefi oldu



YORUMLAR
Yorum Yap