Özgür Demirtaş'tan Selahattin Demirtaş'a: Zaman espri zamanı değil

Finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 6.5 yıldır tutuklu olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yaptığı akrabalık esprisiyle ilgili, "Zaman, esprilerden ziyade ülkenin sorunlarına ve çözümlerine odaklanma zamanı" dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Özgür Demirtaş ile Selahattin Demirtaş'ın akraba olup olmadığı iddiası tekrar sosyal medyada gündeme geldi. Özgür Demirtaş, "Hiçbir siyasetçi ile akrabalık bağım yok" sözleriyle bir kez daha Selahattin Demirtaş ile akraba olmadığını dile getirdi.

Selahattin Demirtaş da bunun üzerine hiçbir siyasetçi akrabası olmadığını belirten Özgür Demirtaş’a, “Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?” diyerek espri yaptı.

Selahattin Demirtaş'ın 38 milyondan fazla görüntülenme alan tweet'ini hesabında paylaşan Özgür Demirtaş da şu açıklamayı yaptı:

"Selahattin Demirtaş burada bir mizah fırsatı yakalayıp bu tweet'i atmış. Selahattin Demirtaş’ın bile dayanamayarak espri konusu yaptığı bu asılsız iddiadan hareketle bir kere daha hatırlatmak istiyorum; benim hiçbir siyasetçiyle yakından veya uzaktan akrabalık bağım yok.

Tweet'i de bütün siyasi tweet'leri arasında en çok görüntülenen tweet'i olmuş. Bu da ülkenin mizaha ne kadar aç olduğunu gösteriyor. Halbuki zaman esprilerden ziyade ülkenin sorunları ve çözümlerine odaklanmak zamanı.

Selahattin Demirtaş da dahil tüm Siyasetçiler (Bu kadar görüntülenme alamayacak olsalar da) seçime 1 ay kala ciddi konulara eğilmeliler. Bu arada akrabalarım arasında bilim insanı, doktor, çiftçi, köylü, iş insanı, sanatçı var. Siyasetçi ise yok! Olsa onu da söylerdim.”

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol