Kayahan'ın kızı Beste Açar Gönül Köşkü'nü satılığa çıkardı: İşte fiyatı

Merhum sanatçı Kayahan’ın unutulmaz eserlerini yazdığı Balıkesir Gömeç’deki ‘Gönül Köşkü’ adını verdiği evi, satışa çıkarılmıştı. Gönül Köşkü'nün fiyatı belli oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

2015 yılında kansere yenik düşen şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar radikal bir karar vererek müzik dünyasına adım attı. 'Canım Seni Çekiyor' isimli şarkısıyla müzik piyasasına giren Beste Açar "Babam bir şekilde benim müzikle ilgilenmemi istiyordu ama benim bir tarafım istemiyordu..." sözleriyle babasının ardından bu isteğini yerine getirdiğini açıkladı. Açar, Kayahan'ın unutulmaz eserlerini yazdığı Balıkesir Gömeç'teki 'Gönül Köşkü' adını verdiği evi, geçen ay satılığa çıkardığını açıkladı ve ekledi:

"8 yıl oldu biz de artık satalım dedik. Onun da isteği buydu. Emlak danışmanlık şirketine 'Evin bir kısmı müze olarak kalırsa satarız' dedik, kabul ettiler."

Balıkesir Gömeç'te bulunan rahmetli Kayahan'ın 'Gönül Köşkü' adını verdiği evini, geçen ay satılığa çıkardığını açıklayan Açar, köşkün bir köşesinin, babasının hatıralarının yaşayacağı müze olarak kalmasını istediğini söyledi.

Doğasıyla, deniziyle usta sanatçıya ilham veren bu muazzam ev şimdi 65 milyon TL karşılığında yeni sahiplerini bekliyor...

Küçük yaşlarda babasına vokalistlik yaptığını söyleyen Beste Açar, "Babam bir şekilde benim müzikle ilgilenmemi istiyordu ama benim bir tarafım istemiyordu. Sanki ben bunu yaparsam kendim olmaktan vazgeçecekmişim gibi bir algım vardı" dedi.

KENDİM GİBİYİM

Klipteki sade ve doğal giyim tarzı hakkında da konuşan Açar, "Normal hayatımda da bu şekilde giyiniyorum. Klipte de tek giyinen kadın olabilirim. Kendim olmaya devam edeceğim. Dünyaya baktığımızda sahne çok başka bir yer ve orada normal hayattaki gibi olmak zorunda değiliz.

Türkiye'de bunun ucuzlatıldığını ve biraz daha mahremiyetin olması gerektiğini düşünüyorum. Geleneklerimiz, göreneklerimiz var. Ben diğer yolu tercih etmiyorum" diye konuştu.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol