Nur Batur ile Nagehan Alçı arasında Medrese polemiği

Nagehan Alçı'nın “Medreseler eğitim verebilir” sözleri yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Gazeteci Nur Batur, Alçı'ya “Merak ediyorum. Nagehan Alçı, 3 kızını neden kolejlerde okutuyor?” diye sordu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Gazeteci ve yazar Nur Batur ile gazeteci Nagehan Alçı arasında medrese tartışması üzerinden yeni bir polemik yaşandı.

Nagehan Alçı’nın medreselere ilişkin, “Bence medreseler eğitim verebilir. Medrese kültürü bu toplum için önemlidir. Bunu reddedemezsiniz, illegal hale getiremezsiniz” sözlerinin ardından Nur Batur’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Batur, sosyal medya hesabından Alçı’yı etiketleyerek, “Merak ediyorum. Nagehan Alçı, 3 kızını neden kolejlerde okutuyor?” diye sordu.

Batur paylaşımının devamında ise Alçı’nın savunduğu medrese eğitimine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“‘Hemen kolejden alıp medreseye versin. Malum! Medreseler Cumhuriyetle kapatıldı ama olsun! Nagehan Alçı da Mısır’a taşınır. Kızlarını da Kahire’de medreseye gönderir. Belki kendisi de gider!’”

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol