Murat Ülker ani istifa sonrası sessiz kaldı!
Pladis CEO'su Salman Amin ani bir kararla görevinden istifa etti. Amin'in istifası sonrası Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker sessiz kaldı.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Yıldız Holding iştiraki Pladis’te sürpriz bir istifa yaşandı. United Biscuits, Ülker, McVitie's, Godiva Chocolatier ve DeMet's Candy Company gibi markaların yönetimini üstlenen Pladis’in CEO’su Salman Amin ani bir kararla görevinden istifa etti.
KİŞİSEL NEDENLERLE İSTİFA ETTİ
Salman Amin istifasına dair şirket çalışanlarına yazdığı mektupta kişisel nedenlerle görevinden ayrıldığını ifade etti.
İSTİFASI DERHAL YÜRÜRLÜĞE GİRDİ
Pladis’ten yapılan açıklamada ise “Salman Amin, kişisel nedenlerle derhal yürürlüğe girmek üzere Pladis'ten ayrıldı" sözleri sarf edildi.
Yeni CEO atanana kadar şirketin Mali işler müdürü Sridhar Ramamurthy ve Avrupa ve gelişmekte olan pazarlar yönetici direktörü Tim Brett denetiminde olduğu duyuruldu.
MURAT ÜLKER SESSİZ KALDI
Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in ise yaşanan ayrılık sonrası herhangi bir veda mesajı yayınlamaması dikkat çekti.
Murat Ülker, Salman Amin'le merhum Sabri Ülker'in odasında böyle poz vermişti.
Ciner'den şok karar: Türkiye'yi terk ediyor
Tarihi kayıp: 70 günde 128 milyar doları uçtu!
Kader anı! İnan Kıraç heyet karşısında
Dünyanın en zengin 10 kişisi açıklandı: Zirvede sıralama değişti!
Yılmaz Ulusoy'un cenaze namazına kimler katıldı?
87 yaşında evlenen İnan Kıraç için kritik gün!
Ünlü iş insanı Yılmaz Ulusoy hayatını kaybetti! Abisi ile aynı gün öldü
Berksan'dı neden Ülker oldu! Murat Ülker açıkladı...
87 yaşında evlenen İnan Kıraç'a tebligat: 'Polis zoru' uyarısı





YORUMLAR
Yorum Yap