Milyoner iş adamı nişanlısını herkesin içinde fena rezil etti: Boynuzlandım

İtalyan sosyetesi bir aldatılma hikayesiyle çalkalanıyor. Dünyaca ünlü zincir ticaret ağlarının ortağı olan, milyoner bankacı Massimo Segre, müstakbel eşiyle birlikte düzenledikleri nişan partisinde şoke eden bir duyuruda bulundu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Nişanlısı Cristina Seymandi'nin yasak aşklarını tüm misafirlerin gözü önünde açıklayan ünlü milyarder, törende bulunan konuklara fotoğraflar da gösterdi.

İtalya'nın cemiyet hayatı bir skandalla çalkalanıyor. Skandalın başrollerinde ise dünyaca ünlü zincir ticaret ağlarının ortağı olan, milyoner bankacı 64 yaşındaki Massimo Segre ve üç yıldır birlikte olduğu nişanlısı 47 yaşındaki politikacı Cristina Seymandi var.

İTALYAN SOSYETESİ ŞOKTA

Damadın, müstakbel eşini düzenlediği nişan partisinde herkesin gözü önünde sadakatsizlikle suçlaması yalnızca ülkenin değil dünyanın da gündemine oturmuş durumda. İtalya'nın Torino bölgesinde gerçekleşen törende Segre, İtalyan sosyetesinin en önemli isimlerini topladı.

Segre'nin sahibi olduğu malikanede yenilen kutlama yemeğinin ardından Segre nişanlısını bir buket çiçekle birlikte sahneye aldı. Mikrofonu eline alan Segre'nin karşısında duran kadın, büyük bir hevesle aşk sözleri duymayı beklerken hayatının şokunu yaşadı.

BAŞKA ERKEKLE OLAN FOTOĞRAFLARI GÖSTERDİ

3 yıldır birlikte olduğu nişanlısının kendisini aldattığını açıklayan Segre'nin sözleri sonrası konuklar buz kesildi. Gelin adayı Seymandi'nin yaşadığı şok anları ise saniye saniye kaydedildi.

Sözlerine, "Bu gece Cristina'ya sevme özgürlüğünü hediye etmek istiyorum. Belli ki benden daha çok değer verdiği ve çok tanınmış bir avukatı seviyor" diyerek başlayan adam bu sırada nişanlısının başka bir erkekle çekilmiş fotoğraflarını misafirlerine gösterdi.

"Sevgili Cristina, hem zihnen hem bedenen ona ne kadar aşık olduğunu biliyorum. Ve ondan önce yine yakın çevremizden tanınmış bir sanayiciyle ilişkin olduğunu da biliyorum." diyen Segre'nin sözleri karşısında Cristina Seymandi yaklaşık 150 konuğun olduğu salonda çaresizce destek aramaya başladı.

"BOYNUZLANDIM"

Ünlü milyoner konuşmasına, "Sevgili dostlarım, hepinizin önünde boynuzlanmış olmak beni sevindiriyor sanmayın ama Cristina 'kendi gerçeklerini' anlatmakta o kadar iyi ki, ayrılığımızı açıklamayı ona bırakamadım. Bu gece onu terk ediyorum. Bu sıradan bir sadakatsizlik hikayesi. Çok hayal kırıklığına uğradım, kalbim kırıldı. Günün sonunda kendimi suçluyorum. Eğer bir insanla yapacağınız evlilik sizi öz çocuklarınızla karşı karşıya getiriyorsa, o kişi sizi gerçek anlamda sizi sevmiyor demektir." şeklinde devam etti.

YASAK AŞKIYLA OLAN TATİLİN PARASINI DA ÖDEDİ

"Sevgili Cristina, o çok sevgili avukatınla birlikte Mikonos'a git, onunla mutlu ol, biliyorsun her şeyin parası ödendi. Tıpkı avukat sevgilinin Vietnam gezinin parasını ödediği gibi. Ki o geziye her şeyi bilerek katılan kızının da bu planın bir parçası olması beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Yeni partnerinle size mutluluklar diliyorum. Hepinizden özür dilerim ve iyi geceler." İfadeleriyle konuşmasını bitirip sahneden inen Segre'nin bu açıklamaları büyük olay yarattı.

Segre daha sonra yaptığı açıklamada ise kendisini aldatan nişanlısının ortak hesaplarından 700 bin euro da çaldığını söyledi.

Segre'nin intikam görüntüleri kısa sürede sosyal medyada viral olurken İtalyan medyasına da damga vurdu.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol