Sigortasız işçi çalıştıran Danış Ulaç, ölen işçinin ailesine verdiği sözü tutmadı

Bodrum’un en ünlü mekanlarından birisi olan Restoran’da sigortasız çalıştırılan elektrik teknisyeni Hakan Ağcagül, işini yaparken öldü.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Mekan sahibi Danış Ulaç, çalışanlarını “Bu olayı anlatırsanız hepinizi kovarım” diyerek tehdit etti. Ulaç, sessiz kalmaları için Ağcagül’ün ailesine de iki ev ve aylık 20 bin TL para teklifinde bulundu

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre 48 yaşında evli ve iki çocuk babası olan Hakan Ağcagül, bir arkadaşı vasıtasıyla mart ayında Bodrum Gündoğan'daki Restoran Beach'te elektrik teknisyeni olarak sigortasız işe başladı.

Ağcagül üç ay sonra, 26 Haziran'da plajda yaşanan elektrik arızasını tamir etmek için iskelenin altına girdi. Ancak, elektrik çarpması sonucu olduğu yerde hayatını kaybetti. Denize girenler Ağcagül'ün cansız bedenini görüp işletmeye haber verdi.

Ölen çalışanın ailesine para teklif eden Danış Ulaç'ın aradan geçen bunca süreye rağmen hiçbir ödeme yapmadığı iddia ediliyor.

Çalıştırdığı sigortasız elemanının ölmesi üzerine zor duruma düşen restoran-plaj sahibi Danış Ulaç, mekan çalışanlarını toplayıp "Bu olayı kimse bilmeyecek, bu konu buradan çıkarsa hepinizi işten kovarım" diyerek tehdit etti. Danış Ulaç, bu acı ölümün ardından jandarmaya

"Hakan Ağcagül, ölümünden bir gün önce sigortalı günlükçü olarak işe başladı" diyerek yalan ifadede bulundu.

Ulaç, Ağcagül'ün ailesine giderek bu konunun hiçbir yerde dillendirilmemesi karşılığında iki ev, aylık 20 bin lira vereceğini, çocukların okul masraflarını da üstleneceğini söyledi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol