Michael Jordan mısın! Ali Ülker'den muhteşem üçlük

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, iş dünyasındaki başarısını basketbolda da gösterdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Ülker tarafından yenilenen İSOV Sabri Ülker Spor Salonu’nun açılışı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve Yıldız Holding çalışanlarının karşılaştığı basketbol dostluk maçıyla gerçekleştirildi.

Müsabakada, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay İSO forması giyerek maça renk kattı. Açılış karşılaşmasını İSOV Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker de takip etti.

Yıldız Holding olarak eğitime ve spora destek vermeyi sürdüreceklerine değinen Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, şunları söyledi:

“İSOV Sabri Ülker Spor Salonu’nun yenilenmesi ve sporcularla tekrar buluşması benim için çok anlamlı. Lise yıllarımdan bu yana basketbol, gerek oyuncu gerekse iyi bir seyirci olarak hayatımda çok önemli bir yer tutuyor. Pota heyecanını, bir takımın parçası olmanın getirdiği coşkuyu bugün yeniden yaşıyorum. Kurucumuz merhum dedem Sabri Ülker’in isminin verildiği bu güzel salonda, genç arkadaşlarımın nice başarılara imza atacağına inanıyor; bize böylesine güzel bir iş birliği imkânı veren İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Sanayi Odası Vakfı yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum.”

Ali Ülker'den üçlük atış

Bir ara üzerine formayı giyen Ali Ülker, basketboldaki hünerlerini sahada gösterdi. Arkası dönük şekilde uzaktan attığı üçlük atışla herkesi kendisine hayran bıraktı.

 

 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol