Kadir Has Üniversitesi rektörü de korona virüse yakalandı
Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, kendisine ve ailesine korona virüsü pozitif teşhisi koyulduğunu duyurdu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, kendisine ve ailesine corona virüsü pozitif teşhisi koyulduğunu duyurdu.
Rektör, paylaştığı mesajda şunları söyledi:
‘O GÜN TEST YAPTIRDIM’
”Sevgili öğrenciler, sevgili çalışma arkadaşlarım. Şu görüntülü mesajı hazırlayabilmemin benim için nasıl bir mutluluk kaynağı olduğunu tahmin bile edemezsiniz.
13 Mart Cuma sabahı yüksek ateş, aşırı üşüme ve titreme ile hastaneye başvurdum. O gün test yaptırdım ve evde karantina altına aldım kendimi. Hastalık ile savaşmaya başladım.
Test sonucun 18 Mart gece 02.30’da bana pozitif olarak bildirildi. 03.30’da Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldım ve hemen tedaviye başlanıldı. Ve bu hastalığı yenerek dün taburcu edildim.
EŞİ VE OĞLUNA DA POZİTİF TEŞHİSİ KONULDU
Eşim pozitif çıktı, şu an hastanede. Hastalıkla mücadelesi devam ediyor ama bugün yarın taburcu edileceğini biliyorum. 22 yaşında bir oğlum var o da pozitif. Bir başka evde karantina altında.
‘LÜTFEN, LÜTFEN YUVANIZDA KALIN’
Sevgili gençler, öğrencilerim insanlık büyük bir trajedi yaşıyor. Sizler bu hastalığı anlamadan geçiriyorsunuz, oğlum da hastalığın emaresi bile yok. Bu sizi çok büyük bir hastalığı yayma potansiyeli adayına dönüştürüyor. Sizlerden ricam, lütfen lütfen yuvanızda kalın.”
Mansur Yavaş'tan Ankaralılara fatura müjdesi
İşte Cahit Turan'ın görevden alınma nedeni!
Putin, Erdoğan'a kahvaltıda ne tavsiye etti?
Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kimdir?
Son Dakika… Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alındı
Cumhurbaşkanı açıklamıştı, işte tedbirlerin uygulanacağı 30 büyük il...
Sağlık çalışanlarına üç ay boyunca istifa etmek yasaklandı
Sağlık Bakanı Koca'dan evine 125 tanı kiti alan Murat Sancak açıklaması: Kabul edilebilir değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm yurt dışı uçuşlar durduruldu, şehirlerarası yolculuk izne tabi



YORUMLAR
Yorum Yap