İstanbul’da son yılların en büyük uyuşturucu operasyonu: 1 ton 881 kilo uyuşturucu ele geçirildi
İstanbul polisi tarafından düzenlenen operasyonlarda 1 ton 800 kilo skunk, yangın tüpleri içine gizlenmiş 60 kilogram eroin, kokain ve reçine esrar ele geçirildi.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Toplam 14 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonların, son yılların en büyük uyuşturucu operasyonlarından biri olduğu ifade ediliyor.
Uyuşturucu çetelerine yönelik operasyonlarına ara vermeden sürdüren İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 ton 800 kilo skunk maddesinin de içinde olduğu büyük bir operasyona daha imza attı.
‘BALKAN ÜLKELERİ ÜZERİNDEN TÜRKİYE’YE SOKULMUŞ’
Balkan ülkeleri üzerinden yasadışı yollardan Türkiye’ye sokulan skunk türü uyuşturucu maddelerin piyasaya sürüleceği istihbaratını alan narkotik polisi, son 15 günde 8 ayrı ilçede peş peşe operasyonlar düzenledi.
Avrupa yakasında Silivri, Bayrampaşa, Arnavutköy, Sultangazi, Esenyurt, Küçükçekmece, Fatih ve Zeytinburnu ilçelerinde çok sayıda adrese baskın düzenleyen emniyet güçleri, operasyonlarda 1 ton 800 kilo skunk, yangın tüpleri içerisine gizlenmiş 60 kilo eroin, 13 kilo kokain, 8 kilo reçine esrar ve silahlar ele geçirdi.
‘YIL BAŞINDAN BERİ 20 TONUN ÜZERİNDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ’
Toplam 1 ton 881 kilogram ağırlığındaki uyuşturucu maddelerin, İstanbul’da son yıllarda ele geçirilen en yüksek miktar olduğu ileri sürüldü. Ele geçirilen skunk, eroin ve kokainleri Türkiye’den Avrupa piyasasına sürmek isteyen şebekenin arkasında, Avrupa’nın dört bir yanına yayılmış büyük suç organizasyonlarına yön veren uyuşturucu kartelleri olduğu değerlendiriliyor.
Öte yandan İstanbul’da yıl başından bu yana uyuşturucu çetelerine yönelik operasyonlarda 20 tonun üzerinde uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği öğrenildi.
Canan Kaftancıoğlu, CHP Şişli'ye kayyum atadı
Hayali projelere 4 milyon TL harcandı
Ünlü jinekoloğa iki kadına cinsel saldırıdan 23 yıl hapis
AKP'li vekilin evindeki şüpheli intihar Saray'ın gündeminde
Erdoğan, kabine revizyonu için ne dedi?
Meclis'te yeni yasama yılı açılışı: Muhalefet, Erdoğan'ı oturarak karşıladı
Çocuğuna terlik fırlatan anneye 7 bin 500 Lira para cezası
‘Tütün öyle mi sarılır' dedi, öldürüldü
Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için bina kiraladı



YORUMLAR
Yorum Yap