Istakoz paylaşımı yapan Şebnem Bursalı suçu CHP'ye attı!

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Bursalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özür dilerken konunun büyütüldüğünü ifade etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

AKP İzmir Milletvekili eski gazeteci Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması gündeme oturdu.

Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması siyaseti karıştırdı.

Bursalı'ya her kesimden tepki yağdı. AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci de Bursalı'nın paylaşımına sert tepki göstererek "Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!" mesajı paylaştı.

AKP başta olmak üzere muhalefet ve kamuoyunda tepkiye yol açarken, Bursalı’dan ilginç bir savunma geldi.

Bursalı, tepkiler sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tepkilerin İstanbul Beşiktaş’taki patlama ve Antalya’daki teleferik faciasının unutturulma çabasını olduğunu iddia etti.

Bursalı’nın X hesabından yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

“Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim. Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum sn Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur.

Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!

İstanbul’un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya’da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz!”

ALTAYLI'DAN DA "YANINDA ŞARAP GİDER" YORUMU

Fatih Altaylı da AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'ya tepki gösterdi.
Altaylı şöyle yazdı: "'Millet ekonomik krizle boğuşur, milyonlar açlık sınırında yaşarken bunu Avrupa’nın en havalı yat kulübünün terasında yemesi ve yetmezmiş gibi milletin gözüne sokarmışçasına bir de sosyal medyadan sergilemesi ayıptır.

Tam bir “Ekmek alamıyorlarsa brioche alsınlar” vakasıdır... Millet açken bunu yerseniz sandığa gömülürsünüz.

Benim hâlâ merak ettiğim ise bunun yanında hangi şarabı içtikleridir. Öyle ya, bu ıstakoz öyle kuru kuru yenmez."

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol