İran, Irak, Ürdün ve Lübnan seferleri iptal
THY, AJet ve Pegasus'un İstanbul'dan Tahran ve İsfahan'a giden uçakları, Türkiye'den çıkmadan İstanbul'a geri çağırılmıştı
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Havayollarının bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapacağı seferler iptal edildi.
Edinilen bilgiye göre, iki hava yolu şirketi bu gece ve yarın yapılması planlanan tüm İran, Ürdün, Irak, Lübnan seferlerini İran ve İsrail arasındaki gerilim ve komşu ülkelerin hava sahasını kapatması nedeniyle iptal ederken, bölgeye doğru seferde olan havadaki uçaklar da İstanbul'a geri çevrildi.
THY'nin bu gece icra edilen TK 872 sefer sayılı İstanbul-Tahran, TK 892 sefer sayılı İstanbul-İsfahan, TK 884 sefer sayılı İstanbul-Şiraz, TK 888 sefer sayılı İstanbul-Meşhed uçaklarının da rota değiştirerek İstanbul'a geri döndüğü öğrenildi.
AJet ve Pegasus Havayollarının İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı İran, Irak seferleri de iptal edilirken, bu ülkelere doğru seferde olan uçaklar Erzurum, Diyarbakır, Elazığ ve çevre havalimanlarına yönlendirildi.
Vergi müfettişleri harekete geçti: 'İBAN'a yolla dönemi bitiyor
Bakanlık 47 şehirde ucuz arsa satacak
100 yıllık proje: İstanbul-Antalya 4 saat 45 dakikaya düşecek
Gabar'da 40 bin varil petrol müjdesi
Amanruya Bodrum kaç milyon dolara satıldı?
Krediyle ev hayal oldu: 2 milyon çeken 9 milyon ödüyor
Dünya Bankası, 18 milyar dolarlık paketin detaylarını açıkladı
Ete zamda Avrupa'yı 30'a katladık
Kriz devletin borcunu riske attı; Yüzde 45'e fırladı




YORUMLAR
Yorum Yap