İSO'da seçime 1 gün kala kritik isimler belli oldu

İSO Meclisi’nin yeni üyeleri, kritik seçim öncesinde düzenlenen geleneksel tanışma kokteylinde buluştu. Yönetim ve meclis başkan adaylarının vizyonlarını paylaştığı gecede, başkan yardımcılığı için düşünülen isimler de netleşmeye başladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin yeni üyeleri, dün akşam Hilton İstanbul’da düzenlenen geleneksel tanışma kokteylinde bir araya geldi.

Yarın gerçekleşecek başkanlık seçimleri öncesinde gövde gösterisine dönüşen organizasyonda yönetim ve meclis başkan adayları kulis çalışmalarını hızlandırdı.

Gecede yönetim kurulu başkan adayları Ender Yılmaz ve Adnan Dalgakıran birer konuşma yaparak meclis üyelerine vizyonlarını aktardı.

Yönetim adaylarının ardından kürsüye çıkan meclis başkan adayları Erdal Bahçıvan ve Mustafa Tecdelioğlu da yeni döneme dair mesajlarını paylaştı.

Bahçıvan’ın yardımcıları Özhamaratlı ve Kaya

Ekonomi'den Merve Yiğitcan'ın haberine göre adayların meclis başkan yardımcılığı için düşündükleri isimleri açıklaması ise gecenin en çok konuşulan başlığı oldu. Erdal Bahçıvan, ekibinde yer alacak meclis başkan yardımcıları olarak Celal Kaya ve İrfan Özhamaratlı’nın isimlerini ilan etti. Özhamaratlı öncek dönemde yönetim kurulu başkan yardımcısı, Kaya da yönetim kurulu üyesiydi.

Mustafa Tecdelioğlu ise konuşmasının sonunda ekibini açıklarken başkan yardımcısı adayları olarak Başaran Bayrak ve Ekrem Görçeker’i duyurdu.

Görçeker’den teşekkür

Tecdelioğlu’nun açıklamasının ardından salonda hareketli dakikalar yaşandı. İsminin listede yer alması üzerine söz alan meclis üyesi Ekrem Görçeker, öneri için teşekkür ederek kürsüye çıktı.

Görçeker, meclis başkan yardımcılığı makamının getirdiği sorumluluk ve gerektirdiği yoğun mesai temposuna dikkat çekerek mevcut süreçte bu göreve talip olmadığını ifade etti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol