İsmail Türüt, kırmızı bültenle aranan Galip Öztürk'le bir araya geldi
Şarkıcı İsmail Türüt, kırmızı bültenle aranan iş insanı ve Metro Turizm’in eski sahibi Galip Öztürk ile bir araya geldi. Şarkıcı Türüt’ün, Öztürk ile samimi pozları tartışma konusu oldu.
- | Son Güncelleme:
- | İş'te Gündem
Galip Öztürk, Türkiye’de yargılandığı bir cinayet davası sonucunda müebbet hapis cezası aldıktan sonra Gürcistan’a kaçmış ve burada yaşamını sürdürmeye başlamıştı.
Öztürk’ün Gürcistan’da çeşitli ticari faaliyetlerine devam ettiği bilinirken, İsmail Türüt’ün kendisiyle yemek yediği anlara ait fotoğraflar sosyal medyada hızla yayıldı.
Karadenizli şarkıcı, bu buluşmayı kendi sosyal medya hesabından paylaşınca, eleştiri oklarının hedefi oldu.
Türüt'ün, 2022 yılında yurt dışında bulunan Sedat Peker’e doğum günü şarkısı yazdığı için ifadesi alınmıştı.
Avukat Rezan Epözdemir gözaltına alındı: İşte suçlamalar
Hakan Fidan'ın diploması neden gündeme geldi?
Bastır parayı, al diplomayı, gir kamuya!
İBB Borsası: Tahliye için 4.5 milyon dolar istemiş
Kabus geri döndü: Çanakkale yanıyor
Abdülhamit'in torunu Kayıhan Osmanoğlu asker kaçağı çıktı
Diploma skandalı Meclis'e dayandı: Olmayan üniversiteden mezun
Denizde büyük sır: Halit Yukay'a ne oldu?
Rektör oğlunu sınavsız nasıl hukuk fakültesi mezunu yaptı?




YORUMLAR
Yorum Yap